Office manager

Cuijk

32 – 38 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Office manager

  Ga jij onze buitendienst en projectmanagers ondersteunen op kantoor en word jij de spin in ons web? Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een commerciële Office manager. In deze functie wordt je de vaste stem achter onze organisatie voor onze opdrachtgevers, leveranciers en partners.

  Voor onze labels PURA- en LaVie Catering zijn we op zoek naar een stressbestendige doener die klaar staat voor zijn collega’s en opdrachtevers.

  In deze functie vorm je een team met onze salescollega’s. Jij bent de persoon die de wensen en behoeftes van de opdrachtgever omzet in een prachtige offerte. In deze offerte is alles geregeld en worden ook eventuele externe partijen en leveranciers door jou ingelicht. In deze functie ben je met name verantwoordelijk voor de grotere aanvragen en kijk je met een schuin oog mee met de kleinere orders en additionele dienstverlening op onze bedrijfscateringlocaties.

  In deze functie werk je voornamelijk voor LaVie Catering maar zul je ook voor PURA Catering, PURA Go en PURA bedrijfscatering werkzaam zijn. Dit zorgt voor veel afwisseling waardoor structuur en timemanagement erg belangrijk zijn.

  Met jou creativiteit weet je de opdrachtgevers te verrassen. Nee je krijgt geen penseel in je handen maar de opmaak van offertes ligt wel in jouw handen. Daarnaast is het belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend onder controle hebt in woord en geschrift. Als Office manager ben je servicegericht, gastvrij en dienstverlenend. Liever zeggen dat je vrijdag de offerte stuurt en de opdrachtgever verrast door hem al op woensdag te sturen, dan andersom.

  In deze functie word jij de stabiele basis op ons kantoor. Jij weet wat er speelt en door jouw gestructureerd werkmanier heb jij snel je antwoorden klaar staan. Je bent handig met een PC en beheerst draait je hand niet om voor het gebruik van de office programma’s.

  Wat ga je doen?

  · Afspraken tussen onze buitendienst- / projectmanagers en onze opdrachtgevers moeten natuurlijk zwart op wit worden vastgelegd. Wij zoeken daarvoor een Office manager, die helder en inzichtelijk afspraken kan vertalen naar een mooie offerte.

  · Je brengt structuur aan en je weet afspraken zo concreet mogelijk te communiceren naar opdrachtgevers en onze interne operationele afdelingen.

  · Dankzij jouw communicatietalent ben je ook sterk in telefonische contacten met opdrachtgevers. Het merendeel van de contacten zal plaats vinden met vaste opdrachtgevers.

  Wat verwachten wij van jou?

  • Uitstekend Nederlands in woord en geschrift.
  • Gestructureerd en goed timemanagement.
  • Affiniteit er ervaring met de horeca of evenementenbranche.
  • Flexibiliteit, we zijn een team en lossen samen dingen op. Het is bij ons ook zo dat iedereen 10 tot 20% van de tijd operationeel bezig is. Dat wil zeggen dat je meedraait op mooie evenementen, een route rijdt voor PURA Catering of een PURA GO gaat vullen. Dit doen we ook zodat je bekend wordt met ons bedrijf en ook op de werkvloer dingen zelf ervaart. Daardoor blijven we als organisatie flexibel
  • Gastvrijheid en servicegericht.
  • Multitasken, doordat je voor twee verschillende bedrijfsonderdelen werkt is het belangrijk dat je kunt multitasken.
  • Creativiteit en denken in mogelijkheden. Af en toe out of the box, wat is het beste/ leukste voor de klant. Zodat je de offerte met een goed gevoel verstuurd. Wat als jij deze offerte zou krijgen? Zou je dan enthousiast worden?

  · We zoeken voor deze functie een collega met minimaal een afgeronde commerciële / secretariële MBO niveau 4 opleiding. Daarnaast heb je HBO denk- en werkniveau.

  Wat krijg je van ons ?

  • Een leuke functie in een gezellig team van 32 tot 38 uur per week.
  • Marktconform salaris. Je krijgt 8% vakantiegeld en 5 weken vakantie
  • Een personeelsvereniging die 6 keer per jaar een leuke activiteit organiseert. Zo zijn we laatst gaan bowlen en hebben we een BBQ georganiseerd met partner en kinderen.
  • Gedreven team waar ook rekening wordt gehouden met de werk-privé balans!
  • Tijd voor een praatje en een kopje koffie!

  Interesse?

  Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335218).

   SOLLICITATIE Office manager   SOLLICITATIEPROCEDURE