Operationeel leidinggevende Logistiek

Cuijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Operationeel leidinggevende logistiek

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Operationeel leidinggevende medewerker logistiek. Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarin je zowel operationeel ingezet wordt als op kantoor verantwoordelijk bent voor een stukje planning en verbeteren van onze dienstverlening? Dan maken wij graag een keer kennis met jou!

De afdeling
Je gaat het team op de logistieke afdeling van de labels LaVie Catering en PURA Catering versterken en bent daardoor multifunctioneel inzetbaar in ons bedrijf. In drukke (party catering) maanden werk je meer voor LaVie Catering, in de rustigere maanden kom je het team van PURA Catering versterken.

Taken
Onze afdeling logistiek is op onze eigen locatie verantwoordelijk voor de opslag, verzorging en het klaarzetten van materiaal en onze producten. Daarnaast zorg je voor een veilige en juiste belading van onze wagens. Je werkt nauwkeurig, zodat we tijdens evenementen en op onze locaties niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. Je zult soms meegaan naar partij. Je zorgt dan voor de opbouw of werkt mee in de keuken of bediening. Dit gebeurt zeven dagen per week, wanneer de markt dat van ons vraagt.

Jouw profiel

· Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

· Je hebt ervaring opgebouwd in een logistieke / dienstverlenende functie.

· Je bent een dynamische persoonlijkheid, communicatief sterk, prestatiegericht en zelfstandig.

· Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereidt om in de weekenden te werken (voornamelijk de zaterdag).

· Je hebt ervaring en affiniteit met horeca, evenementen en/of partycatering.

· Je hebt de ambitie om je, in je vakgebied, te blijven ontplooien.

· Je woont in een straal van 30 kilometer rondom Cuijk.

· Je kunt uitstekend overweg met een PC/ MS Officepakket en beheert de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

· Je hebt in ieder geval je Rijbewijs B. Rijbewijs C(E) is een pré.

Wat wij bieden:

Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris conform de Horeca CAO; heb je recht op 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en ben je er zelf verantwoordelijk voor dat de verhouding werk en privé in balans is. Daarnaast hebben we enkele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

    Operationeel leidinggevende Logistiek