Operationeel leidinggevende

Cuijk

Fulltime

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Operationeel leidinggevende

 

Voor onze afdelingen PURA Vending en PURA GO zijn wij opzoek naar een Operationeel leidinggevende PURA Vending & PURA GO. In deze functie geef je operationeel leiding aan 8 tot 10 collega’s die dagelijks verantwoordelijk zijn voor de dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Ook ben je het aanspreekpunt van onze opdrachtgevers. Een superleuke en uitdagende functie dus!

Pura Catering verzorgt al ruim 25 jaar automatencatering op locatie. We onderscheiden ons met onze dagverse producten uit eigen keuken. Naast belegde broodjes bieden wij ook wraps, sandwiches en verse salades aan in onze automaten. Ook verzorgen wij koffie, blik- en snoepautomaten op locaties.

In 2020 zij we gestart met PURA GO, de onbemande mini market die 24 uur per dag bereikbaar is en een prima alternatief of aanvulling is op een bedrijfsrestaurant. Inmiddels heeft dit concept al meer dan 10 opdrachtgevers en hopen we eind 2021 meer dan 50 locaties operationeel te hebben.

 

Omdat iedere opdrachtgever een stukje maatwerk van ons vraagt, bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan, aan onze opdrachtgevers. Het is aan jou als operationeel leidinggevende om hier als helikopter boven te gaan hangen. Jij ziet direct wat er gebeuren moet op de diverse routes en weet jij dit op natuurlijke wijze te realiseren, te ontwikkelen en uit te dragen.

 

Het beheer van de routes berust bij de mensen op de werkvloer. Zij krijgen de ruimte om zelf te ondernemen, samen met jouw aansturing en coaching zorgen jullie er samen voor dat onze opdrachtgevers niets te kort komen. Alleen bereik je mooie dingen, samen nog veel meer! Je bent gezegend met ijzersterke communicatieve vaardigheden en weet iedereen enthousiast maken over je ideeën. 

 

Wat ga je doen?

 • Je bent operationeel verantwoordelijk voor een kleine 200 opdrachtgevers en verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze medewerkers.
 • Je werkt nieuwe collega’s zelf in zodat je ze de normen en waarden van PURA catering kan bijbrengen.
 • In het geval van calamiteiten of ziekte ga je zelf op pad om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.
 • Je maakt samen met een andere collega de planningen en regelt de verlofaanvragen van onze collega’s onderweg.
 • Je stuurt 8 tot 10 medewerkers automatencatering aan en je bent eindverantwoordelijk voor de operationele gang van zaken op onze routes en een zo laag mogelijk bederfpercentage.
 • Je bent financieel zeer goed onderlegd en verantwoordelijk voor de financiële voortgang van onze opdrachtgevers en de daarbij behorende maandelijkse management rapportages
 • Je bent de gesprekspartner voor onze opdrachtgevers op operationeel management niveau en weet je de wensen te vertalen naar de operatie. Je zorgt ervoor dat de contractafspraken en service standaarden worden nageleefd
 • Jij draagt je steentje bij  aan vooruitgang door te komen met innovatieve ideeën om de dienstverlening verder optimaliseren

Kwalificaties en vaardigheden

Functie eisen:

 • Minimaal afgeronde MBO opleiding (MHS, event/account management).
 • Je hebt ervaring met leidinggeven op afstand
 • Operationele werkervaring in de catering is een pré.
 • Een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en schrift.
 • Flexibiliteit en een handje meehelpen is voor jou vanzelfsprekend.

 

Welkom bij AdcGroep! Onze organisatie bestaat uit verschillende labels; LaVie Catering, PURA Catering en Fair Food Company.

 

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort

 

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.

 

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Ongeveer 150 werknemers zorgen er voor dat gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services. AdcGroep staat voor verse producten met een hoge kwaliteit. We streven naar een efficiënte manier van werken waarbij productiegericht werken zich steeds meer ontwikkeld en een steeds belangrijkere rol inneemt.

Wij bieden…

Wij bieden jou een uitdagende functie in een groeiende onderneming, met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een fulltime functie.

Als operationeel leidinggevende vending & PURA GO ga je onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team in een informele werksfeer. Daarnaast mag je rekenen op een passend salaris gebaseerd op competenties en ervaring.

 

Ben je enthousiast geworden en kun jij jezelf aan ons verkopen? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335218).

 

Reageren kan tot vrijdag 14 mei waarna in week 20 de eerste kennismakingsgesprekken plaatsvinden op onze productiecentrum in Cuijk

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  SOLLICITATIE Operationeel leidinggevende