Sales en accountmanager PURA GO.

Cuijk
32 – 40 uur

 

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.
0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

 

PURA GO
PURA GO is de revolutie in bedrijfscateringland! PURA GO is een bemande of onbemande Food Corner.
De micromarket biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. PURA GO is er voor bedrijven die behoefte hebben aan verse, gevarieerde en gezonde producten voor hun medewerkers.

Sales en accountmanager PURA GO.

Als Sales & Accountmanager PURA GO is het je doel om met nieuwe en bestaande opdrachtgevers om tafel te gaan. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van ongeveer 25 bemande en onbemande cateringlocaties.
PURA GO Mini Markets en Bedrijfscatering bestaat sinds 2020. Het is een snelgroeiende business unit en we zijn op zoek naar versterking van het team. Op dit moment worden de mogelijkheden van ondersteunende vestigingen onderzocht waarbij wordt gekeken naar de regio’s West, Midden en Zuid.

Het betreft een fulltime functie met werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur. Incidenteel werk je in de avond of het weekend tijdens evenementen, zoals open dagen of een zomer BBQ. Met een flinke portie enthousiasme geef jij leiding aan ongeveer 15 medewerkers. Jij bent betrokken bij alle operationele zaken en bewaakt de financiële resultaten. Zo weet jij de opdrachtgevers, medewerkers én werknemers op de locatie tevreden te stellen. Een veelzijdige functie met de volgende taken:

  • Realiseren van commerciële en operationele doelen
  • Aansturing, coaching en begeleiding van de medewerkers op de locaties;
  • Bewaken van contractafspraken, waarin je verantwoordelijk bent voor relatiebeheer met de opdrachtgevers;
  • Zorgdragen voor het initiëren van de upselling mogelijkheden;

Kun jij jezelf aan ons verkopen?

Leg je gemakkelijk contact? Ben je in staat om ons visitekaartje te zijn? Zie jij waar nu of in de toekomst kansen liggen? Voor de businessunit PURA GO zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Sales & Accountmanager.

We zoeken een aanwinst met passie en visie en inzet. De passie om onze mooie merken voor het voetlicht te brengen, de visie om deze merken op de juiste manier in de markt te positioneren en de inzet waar andere mensen energie van krijgen. In jouw functie krijg je verantwoordelijkheden voor het behoud en de uitbouw van de omzet bij bestaande opdrachtgevers en nieuwe opdrachtgevers.

Je ziet businessmogelijkheden en weet deze te benutten door het matchen van wensen van de opdrachtgever met de mogelijkheden die wij hebben. Je bent prestatiegericht en wacht niet af.

We zoeken een ambitieuze collega met een hoge gunfactor die een rol wil spelen in de mooie dingen die we doen.

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende baan binnen een organisatie met veel sales kansen. We zijn een organisatie met korte lijntjes en er hangt een prettige en informele sfeer. Je krijgt een vast, marktconform salaris met een aanvullend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast krijg je de beschikking over bepaalde faciliteiten, zoals een auto, laptop en smartphone. Je krijgt korting op je basis ziektekostenverzekering en er zijn mogelijkheden tot bedrijfsfitness.

OVER ONS

PURA Catering is actief in heel Nederland. Dagelijks wordt er bij ruim 200 bedrijven en instellingen Bedrijfscatering en vending verzorgd. PURA staat voor kwaliteit en meer dan 30 jaar ervaring. Iedere dag gaan wij flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de gasten te laten genieten van onze catering.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering in het hoge segment. Dit doen wij op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. LaVie beschikt over een gedreven, hip en creatief team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

PURA GO is de revolutie in bedrijfscateringland! PURA GO is een bemande of onbemande Food Corner.
De micromarket biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. PURA GO is er voor bedrijven die behoefte hebben aan verse, gevarieerde en gezonde producten voor hun medewerkers.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan door het sturen van jouw cv en motivatiebrief naar hrm@adcgroep.nl
Of solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen. 

Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

    SOLLICITATIE Project- & eventmanager


    * Verplicht

    SOLLICITATIEPROCEDURE