Restaurant medewerker de Bastei

Nijmegen

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Restaurant medewerker de Bastei

Vanaf 1 juni 2024 mogen wij het museumrestaurant in De Bastei aan de Waalkade Exploiteren. Hiervoor zijn wij op zoek naar zelfstandige en gastgerichte medewerkers die 3, 4 of 5 dagen per week beschikbaar zijn en op een positieve manier het verschil gaan maken op deze locatie.
Onze gasten komen in het museumcafé te ontspannen en te genieten van een kop koffie, een lunch of een gezellige borrel aan het eind van het museumbezoek. We zijn dagelijks geopend van 10:30 tot 16:30 uur.
In de basis sta je van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur alleen in het museumcafé en in het weekend ben je samen met een collega aanwezig. Op drukke momenten door de week worden er extra collega’s ingezet.

Wat ga je bij ons doen?

 • Je verwelkomt de gasten, neemt bestellingen op, zorgt ervoor dat gasten kunnen afrekenen, ruimt tafels op, zorgt voor een schoon restaurant en zorgt er voor dat onze gasten niets tekort komt.
 • Je bent verantwoordelijk voor het doen van de bestellingen, zodat er voldoende voorraad is. Daarbij zorg je voor zo min mogelijk derving.
 • 1x per maand wordt het Bastei café georganiseerd en kun je ook een aantal keer per jaar in de avonduren werken.
 • Jouw werkdag vliegt om. Jij zorgt dat het gasten aan niks ontbreekt en dat zij met een glimlach onze locatie verlaten. Ze zijn enorm tevreden met je vriendelijke service, je hebt een paar dikke complimenten gekregen. Top!
 • En heb je leuke ideeën om het buffet nog aantrekkelijker aan te kleden? Of heb je een goede suggestie voor een nieuw broodje? Kom maar op, want wij geloven dat jij het verschil maakt voor onze gasten.
 • Werken bij AdcGroep is een toffe uitdaging, want jij kan werken op diverse locaties als je daar voor open staat!

Wat wij zoeken?

 • Wij zoeken 2 of 3 medewerkers die samen dit project gaan dragen. Je bent minimaal 3 dagen beschikbaar en bent bereid om op wisselende dagen te werken.
 • Je hebt een gastgerichte instelling en zorgt ervoor dat gasten niks tekort komen.
 • Je beschikt over het diploma Sociale Hygiëne of bent bereid om deze te halen..

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie voor 21 tot 35 uur per week.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Marktconform salaris (op basis van ervaringen en kennis) en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een gezellige en informele werksfeer; Wij geloven in een gezonde balans tussen werk en privé en erkennen dat een evenwichtige verdeling van tijd en energie tussen werk en thuis leidt tot een hoger welzijn van onze medewerkers.

We bieden onze collega’s een leuk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarde zoals een collectieve zorgverzekering, zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness Nederland en organiseren we regelmatig teamuitjes en activiteiten buiten werktijd om het teamgevoel te versterken en om onze medewerkers de kans te geven om elkaar op een informele manier te leren kennen.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief naar hrm@adcgroep.nl. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

 

  SOLLICITATIE Restaurant medewerker de Bastei