Kun jij jezelf aan ons verkopen?

Leg je gemakkelijk contact? Ben je in staat om ons visitekaartje te zijn? Zie jij waar nu of in de toekomst kansen liggen? Voor onze businessunit bedrijfscatering is PURA Catering op zoek naar een enthousiaste en gedreven Sales buitendienst medewerker bedrijfscatering. (1 FTE)

AdcGroep is een overkoepelende organisatie van verschillende cateringconcepten. Meer dan 175 werknemers zorgen er voor dat onze gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services. Ons bedrijf is gevestigd in Cuijk, onder de rook van Nijmegen, alwaar jij met grote regelmaat vertoeft. Je werkgebied is midden Nederland, Noord – Brabant en een groot gedeelte van Limburg.

We zoeken een aanwinst met passievisie en inzet. De passie om onze mooie merken voor het voetlicht te brengen, de visie om deze merken op de juiste manier in de markt te positioneren en de inzet waar andere mensen energie van krijgen. In jouw functie krijg je verantwoordelijkheden voor het behoud en de uitbouw van de omzet bij bestaande – en nieuwe opdrachtgevers.

Je ziet business mogelijkheden en weet deze te benutten door het matchen van wensen van de opdrachtgever met de mogelijkheden die wij hebben. Je bent prestatiegericht en wacht niet af.

Samen met ons salesteam geef jij het verkoopproces vorm. Een ander belangrijk aspect is dat je afspraken helder en inzichtelijk vastlegt en deze helder communiceert naar onze operationele tak. Je hebt ervaring met tendertrajecten en minimaal 2 tot 5 jaar saleservaring in de zakelijke horeca/bedrijfscatering. We zoeken een ambitieuze collega met een hoge gunfactor die een rol wil spelen in de mooie dingen die we doen.

Welkom bij AdcGroep! Onze organisatie bestaat uit verschillende labels; LaVie Catering, PURA Catering en Fair Food Company.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven, waaronder 30 bedrijfsrestaurants, catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Ongeveer 175 werknemers zorgen er voor dat gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services. AdcGroep staat voor verse producten met een hoge kwaliteit. We streven naar een efficiënte manier van werken waarbij productiegericht werken zich steeds meer ontwikkeld en een steeds belangrijkere rol inneemt.

Interesse in deze baan als Sales buitendienst medewerker bedrijfscatering?

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende baan binnen een organisatie met veel sales kansen. We zijn een organisatie met korte lijntjes en er hangt een prettige en informele sfeer. Je krijgt een vast, marktconform salaris. Daarnaast krijg je de beschikking over bepaalde faciliteiten, zoals een autolaptop en smartphone. Je krijgt korting op je basis ziektekostenverzekering en er zijn mogelijkheden tot bedrijfsfitness.

Wij bieden jou een uitdagende functie in een groeiende en dynamische onderneming, met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je enthousiast geworden en kun jij jezelf aan ons verkopen?Solliciteer dan direct door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335210).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Soort dienstverband: Fulltime

Ervaring:

  • salesmedewerker bedrijfscatering: 1 jaar (Aanbevolen)
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]