Sous chef

Cuijk

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Patrick Wolfs.
0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Sous chef

Ter versterking voor ons team zijn wij op zoek naar een sous chef warme keuken. Houd je van afwisselend werk in onze productiekeukens, vind je het ook nog eens leuk om af en toe naar een event of partij te gaan, en ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden zullen met name bestaan uit productie vanuit onze eigen keukens. Primair zal je worden ingezet in onze warme keuken en op piekomenten zal je bijspringen in onze broodkeuken. Op drukke evenementendagen zullen jouw kwaliteiten af en toe ingezet worden op cateringpartijen op locatie.

Werkdagen en -tijden zijn overwegend van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur en af en toe in het weekend.

Een greep uit jouw takenpakket:
Als productie kok ben je verantwoordelijk voor de productie van soepen en warme maaltijden voor onze afdeling bedrijfscatering. Ook produceer je de warme bereidingen voor onze koude keuken.

Je leeft de voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiëne (HACCP) na en draagt de gedeelde verantwoording hiervoor.

Je werkt in de basis op onze locatie in Cuijk en zo nu en dan ga je ook mee naar een partij op locatie.

Het opleiden en coachen van onze studenten en productiemedewerkers behoort ook tot je takenpakket.

Wie zoeken wij?
Een serieuze productie kok, die van aanpakken weet. Iemand die meedenkt in het (door)ontwikkelen van het huidige assortiment en meedenkt in de processen. Enige affiniteit met het werken en omgaan met computers is een vereiste evenals het hebben van een rijbewijs B. Enkele jaren werkervaring in een productiekeuken is een pre.

Wat wij bieden?

Een functie voor 16 / 24/32/ 38 uur per week.

Variatie en uitdaging. Bij ons is geen dag hetzelfde.

Een goed salaris en inspraak in je rooster. Een vaste vrije dag is bespreekbaar.

We zijn een gedreven team waar hard gewerkt wordt, maar waar we ook zeker rekening houden met een juiste balans tussen werk en privé.

Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan
Parttime uren: 16-38 per week

 

    SOLLICITATIE Sous chef


    SOLLICITATIEPROCEDURE