PURA Speeddate

WIL JIJ MET ONS OP DATE?

PURA SPEEDDATE

donderdag 12 mei

Kom op date en vind je nieuwe baan!

Donderdag 12 mei is alweer de tweede mogelijkheid om met ons te speeddaten. Heb jij interesse in een baan in de catering? Dan zien we jou graag bij onze speeddate!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en spreken ook graag met jou als jij boordevol motivatie, ambitie, enthousiasme en werkkracht zit, maar wellicht niet aansluit op de bestaande vacatures. Daarom organiseren wij 7 en 12 mei de PURA SPEEDDATE.

BIJBAAN
Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een bijbaan? Kom dan langs! Zoek je een baantje voor deze somer of een een aantal jaren? Bij PURA en LaVie Catering hebben we verschillende mogelijkheden. Ons keukenteam ondersteunen, de weg op met ons assortiment, helpen op een LaVie event of festival of iets anders. Bij ons zijn er veel mogelijkheden. 
Kom langs, neem je vrienden en vriendinnen mee en maak kennis met ons bedrijf onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Tijdens onze speeddate krijg je de kans om op een laagdrempelige manier met ons en de mogelijkheden welke wij bieden kennis te maken. Vooraf aanmelden is fijn, zodat wij ons op jouw komst kunnen voorbereiden, maar spontaan binnenlopen mag uiteraard ook. Wij maken graag kennis met jou en horen graag wat jouw wensen en ambities zijn onder het genot van een drankje en een lekkere versnapering. Is er een mogelijke match? Dan plannen we direct onze vervolgdate!

Wij zien je graag op zaterdag 7 mei tussen 10:00 en 16:00 of donderdag 12 mei tussen 17:00 en 19:30 in ons Experience Centre aan de Laagveld 16 in Cuijk.

Tot dan!

 

DATUM & TIJD

 

Donderdag 12 mei 2022

17:00 – 19:00

 

LOCATIE

Laagveld 16

5431 NX Cuijk

Natuurlijk regelen wij een hapje & drankje

VACATURES

– Medewerker bedrijfsrestaurant
– Bijbaan
– Oproepkracht
– Kok
– Sous Chef
– Medewerker broodkeuken
– Productiekok
– LaVie crew
– Zelfstandig werkend kok
– Poolmanager
– Medewerker automatencatering
– Operator
– Marketing & Communicatie
– Servicemedewerker
– Weekendkracht

 

“Speeddaten maakt solliciteren een stuk makkelijker!”