Stage: Voeding en diëtiek

Cuijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Gezocht: Stagiair(e) voeding en diëtiek

 

PURA Catering en LaVie Catering, onderdeel van de ADCgroep, zijn per september 2020 op zoek naar een enthousiaste en talentvolle stagiair(e) op het gebied van voeding en diëtiek.

AdcGroep is een overkoepelende organisatie van verschillende cateringconcepten. Onze bekendste bedrijven zijn PURA Catering, LaVie Catering en Fair Food Company. PURA Catering is gespecialiseerd in bedrijfscatering, terwijl LaVie Catering zich juist focust op de partycatering in het hoger segment. Met de Fair Food Company cateren wij op verschillende festivals. Onze kennis en kunde van diverse cateringconcepten maakt ons tot een ondernemende en daadkrachtige speler in cateringland.

 

Wat ga je bij ons doen?

Je gaat bezig met de analyse van voedingsmiddelen, de voorlichting over voeding naar de klant, naar medewerkers of naar opdrachtgevers en betrokkenen of het opzetten van voorlichtings- en scholings- campagnes.
Je gaat aan de slag om nieuwe healthy concepten te bedenken en te ontwikkelen die we vervolgens uit kunnen rollen op onze bedrijfscatering locaties, op festivals of op een mooie party catering partij.
Je gaat een onderzoek uitvoeren naar de duurzaamheid van ons assortiment, daaropvolgend zouden wij graag een advies willen over hoe wij ons assortiment duurzamer kunnen maken zonder concessies te doen aan de prijs en kwaliteit.
Naast het meewerken krijg je ook ruimte om te werken aan je eigen stageonderzoek. Wij staan open voor eigen initiatieven. Graag gaan we hierover met jou in gesprek.

 

Wat wij zoeken?

Per september 2020 starten wij graag met een ambitieuze en leergierige stagiair die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Het betreft dus een leuke en gevarieerde stage, met ruimte voor eigen onderzoek.
Tegenover jouw meewerken staat ook een stagevergoeding van 300 euro netto per maand.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan direct jouw unieke cv en motivatiebrief met een foto naar hrm@adcgroep.nl of surf naar www.werkenbijadcgroep.nl voor een van onze andere stageplekken.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Wolfs

Misschien is deze vacature ook iets voor jou?