Stage Marketing en grafische vormgeving

Vacature naar jouw smaak?
Solliciteer via hrm@adcgroep.nl of reageer direct via onderstaande link!

Sollicitaties zonder motivatiebrief, CV of foto worden niet in behandeling genomen. Reactie volgt altijd als aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan!


Bij AdcGroep zijn we per februari 2019 op zoek naar een enthousiaste en talentvolle stagiair(e) met vaardigheden op het gebied van grafische vormgeving. AdcGroep is een overkoepelende organisatie van verschillende cateringconcepten. Onze bekendste bedrijven zijn PURA Catering, LaVie Catering en Fair Food Company. PURA Catering is gespecialiseerd in de bedrijfscatering, terwijl LaVie Catering zich juist focust op de partycatering in het hoger segment. Met de Fair Food Company cateren wij op verschillende festivals. Onze kennis en kunde van diverse cateringconcepten maakt ons tot een ondernemende en daadkrachtige speler in cateringland.

Wat ga je bij ons doen?
– Je gaat bij ons aan de slag om het imago van onze verschillende bedrijven/concepten verder te doen stijgen.
– Je voert opgedragen marketingacties uit en komt met jou eigen verfrissende ideeën.
– Het uitvoeren van diverse grafische uitingen op bijvoorbeeld de website, posters en ander POS materiaal.
– Naast het meewerken krijg je ook ruimte om te werken aan je eigen stageonderzoek. Wij staan open voor eigen initiatieven. Graag gaan we hierover met jou in gesprek.

Wat ga jij leren bij ons?
– Hoe het reilen en zeilen werkt op de marketing afdeling binnen een groot cateringbedrijf.
– Onderhouden van websites plus social media kanalen.
– Toepassen van fotografie voor marketing doeleinde.
– Conceptueel meedenken.

Wat wij zoeken?
Per februari 2019 starten wij graag met een ambitieuze en creatieve stagiair die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Het betreft dus een meewerkstage, met ruimte voor eigen onderzoek. Belangrijk is dat je programma’s als Photoshop, Illustrator en Indesign goed beheerst.

Tegenover jouw meewerken staat ook een stagevergoeding van 300 euro netto.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan direct jouw unieke cv en motivatiebrief met een foto naar hrm@adcgroep.nl of surf naar www.werkenbijadcgroep.nl voor een van onze andere stageplekken. Met jouw unieke sollicitatie kun je al laten zien hoeveel talent jij hebt in grafische vormgeving! Voor meer informatie kun je Patrick Wolfs bellen op 0485-335210.