Studentenbijbaan

Cuijk

8-16 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

 

Gezocht: scholieren/studenten die een centje bij willen verdienen in onze keuken, in een bedrijfsrestaurant of tijdens grote evenementen en partijen!

Welkom bij AdcGroep!  Wij zijn een organisatie bestaande uit verschillende catering concepten. Onze bekendste labels zijn PURA Catering, LaVie Catering en Fair Food Company.

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Meer dan 175 werknemers zorgen wij ervoor dat gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services. AdcGroep staat voor verse producten met een hoge kwaliteit. We streven naar een efficiënte manier van werken waarbij productiegericht werken zich steeds meer ontwikkeld en een steeds belangrijkere rol inneemt.

Ben jij minimaal twee keer per week beschikbaar? Dan zoeken wij mogelijk jou!

Wat ga je bij ons doen?

 • Je gaat aan de slag in de broodkeuken. Hier bereiden we dagelijks voor meer dan 120 opdrachtgevers verse broodjes welke in verkoopautomaten aangeboden worden. Na het produceren van de producten zorg je samen met je collega’s dat de bestellingen juist verzameld worden.
 • Je gaat aan de slag tijdens evenementen of festivals. Als gastvrouw of gastheer zorg je ervoor dat gasten niets tekortkomen. Of je zorgt als hulpkok ervoor dat al het culinair bereid wordt.
 • Worden bovenstaande werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd dan wordt je ook zelfstandig ingezet in een bedrijfsrestaurant of verzorg je automatencatering op locatie.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

 • Je zoekt een bijbaan en bent woonachting in (omgeving) Cuijk.
 • Je bent flexibel en wil op verschillende locaties aan het werk.
 • Je bent minimaal twee dagen in de week beschikbaar. In de broodkeuken start je bij voorkeur om 15:00 uur. Laatste mogelijkheid om te starten is 18:00 uur.
 • Je bent energiek en een echte teamplayer.

Wat kan je van ons verwachten?

 • De mogelijkheid om je eigen uren in de delen, dus uitstekend te combineren met jouw rooster!
 • Een gezellig team van jonge (studerende) collega’s.
 • Een uitdagende en gevaireerde bijbaan.
 • Een salaris conform Horeca CAO (meer dan het minimum loon)
 • Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor zeven maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer via de direct solliciteren link of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Misschien is deze vacature ook iets voor jou?

Gastvrouw-Gastheer

Cuijk

16-36 uur

Horecamedewerker Afrika Museum

Berg en Dal

12-32 uur