Meewerkend leidinggevende broodkeuken

Cuijk

24-38 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan waarin je zelf meewerkt op de werkvloer en daarnaast leiding geeft aan 10 tot 15 studenten en scholieren? Dan zoeken wij mogelijk jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Meewerkend leidinggevende broodkeuken 24 tot 38 uur per week. Voor onze businessunit bedrijfscatering beleggen, verpakken en etiketteren we verse broodjes tot heerlijke wraps en sandwiches. Ze worden dagelijks vers bereidt en jij mag dit team aansturen, beter maken en kijken hoe we efficiënter kunnen werken.

Op maandag, woensdag en donderdag werk je vanaf 14:00 tot ongeveer 23:00 om dagelijks verse broodjes te produceren met een team van voornamelijk jonge mensen. Na de productie zorg je ervoor dat alles op een efficiënte wijze per opdrachtgever bij elkaar wordt verzameld., zodat onze collega’s de volgende dag op tijd op pad kunnen om onze opdrachtgevers te voorzien van verse producten. De overige uren worden rondom deze dagen gepland. Je werkt drie dagen per week en bent daarnaast ook minimaal 1x per maand op zondag beschikbaar en werkt dan van 8:00 tot 15:00.

Ben jij gastgericht, representatief, professioneel en zelfstandig? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en onderdeel van de AdcGroep. Ons specialisme ligt in de bedrijfscatering, die wij dagelijks verzorgen bij ruim 200 bedrijven. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van een enkele cateringautomaat tot de verzorging van een compleet op de verwachtingen van de opdrachtgever afgestemd bedrijfsrestaurant. Dankzij onze flexibiliteit en de kennis van onder andere partycatering kunnen wij onze opdrachtgevers ook iets extra’s bieden. Beleef onze passie op www.pura-catering.nl!

Wat ga je bij ons doen?

– Je zorgt voor een efficiënte productie en een goede mise en place.
– Werkt nauwkeurig volgens HACCP richtlijnen en dat deze ook worden nageleefd door het team.
– Plaatst bestellingen zodat alles compleet en zo vers mogelijk de deur verlaten.
– Bedenkt nieuwe producten en bent innovatief
– Je bent een people manager die het beste uit een team naar boven haalt.
– Analyseert cijfers en data om verspilling tegen te gaan.
– Vervangt de productiechef bij afwezigheid.
– Je bent enigszins technisch onderlegd en maakt je het gebruik van onze flow packmachine snel eigen.

Wat wij bieden?

– Een gezellig team van jonge studerende collega’s.
– Deze functie is ingedeeld in schaal Vvan de Horeca cao. Daarnaast bieden wij een salaris inclusief vakantiegeld en vrije dagen. Ook zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.
– Een contract van 7 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan door onderstaand formulier in te vullen. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335215).

Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

SOLLICITATIE Teamleider broodkeuken