Meewerkend teamverantwoordelijke logistiek

Cuijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Meewerkend teamverantwoordelijke logistiek

Ben jij de teamleider planning & transport die wij zoeken? Wil jij dagelijks bezig zijn met het maken van planningen, maar ook het aanspreekpunt zijn voor onze collega’s onderweg als je zelf meedraait op de werkvloer? Lees dan verder!

Jij krijgt een tweeledige functie waarin je zowel operationeel meedraait als ook op kantoor werkzaam zult zijn. Op kantoor ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden, rittenplanning en het verbeteren van onze dienstverlening. Op het moment dat de planning niet sluitend is rij je zelf mee met de collega’s om alles tijdig bezorgd te krijgen.Wil je graag op vaste dagen werken (voornamelijk van maandag tot en met vrijdag en in de drukkere periodes ook af en toe in het weekend)? Dan maken wij graag kennis met jou!

De afdeling
Je gaat het team op de logistieke afdeling van de labels LaVie Catering en PURA Catering aansturen en versterken en bent daardoor een belangrijke schakel in ons bedrijf.

De afdeling logistiek van LaVie Catering en PURA Catering houdt zich voornamelijk bezig met de operationele uitvoering van zowel partycatering als bedrijfscatering. We opereren zowel in de B2B markt als in de particuliere markt. De afdeling wordt gevormd door een team van vijf collega’s die in principe voor beide labels werken.

Taken
Onze afdeling logistiek is op onze eigen locatie verantwoordelijk voor de uitgaande goederen die naar onze bedrijfscateringlocaties gaan, het klaarzetten van materialen voor events en party catering voor en voor het transport naar de locaties. Je werkt nauwkeurig, zodat we tijdens evenementen en op onze locaties niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. Je zult soms meegaan naar partij. Je zorgt dan voor de opbouw of werkt mee in de keuken of bediening.

Dit ga je doen:

 • Je organiseert de dagelijkse planning zodat alle routes dagelijks worden uitgevoerd conform de wensen van PURA Catering en LaVie Catering. Daarbij controleer je ook de inzetbaarheid van voertuig en chauffeur. Hierbij schakel je vaak met collega’s van andere afdelingen.
 • Bewaken van de transportplanning.
 • Je werkt nauw samen met de afdelingshoofden als het gaat om het planning van mensen en middelen.
 • Het tijdig oplossen van problemen m.b.t. leveringen en retour halen van materialen en food.
 • Schoonhouden en onderhouden van het wagenpark conform afspraken die zijn opgesteld.
 • Aansturing naar de collega’s doe op de weg zitten en mede verantwoordelijk dat alle taken worden uitgevoerd.

Jouw profiel

 • Je bent een zelfstandige werker, nauwkeurig en steekt de handen graag uit de mouwen.
 • Je hebt leidinggevende ervaring, en heb je in het verleden gewerkt als meewerkend voorman of planner.
 • Je bent woonachtig in de regio Cuijk / Nijmegen.
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Je bent communicatief sterk en kunt goed samenwerken.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om in de drukkere maanden ook in de weekenden te werken.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met horeca, evenementen en/of partycatering.
 • Je hebt de ambitie om je in je vakgebied te blijven ontplooien.
 • Je kunt uitstekend overweg met een PC/ MS Officepakket en beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt in ieder geval je Rijbewijs B. Rijbewijs C(E) is een pré.

Wat wij bieden:

Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris conform de Horeca CAO; heb je recht op 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en ben je er zelf verantwoordelijk voor dat de verhouding werk en privé in balans is. Daarnaast hebben we enkele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335218).

  Teamleider planning & Logistiek