Technische dienst medewerker

Cuijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Allround medewerker Technische Dienst 

Vanwege uitbreiding van ons team zoeken wij een Allround medewerker technische dienst die minimaal 24 uur per week beschikbaar is. Deze vacature is ook mogelijk voor 32 of 38 uur per week.

Taken:
· Allround klusjes en kleine verbouwingen in en om ons pand in Cuijk en op onze bedrijfscatering locaties.
· Op- en afbouw van grote party catering partijen en events
· Onderhouden en repareren van cateringmaterialen die terug komen van een partij of evenement.
· Eenvoudige werkzaamheden zoals het vervangen van een wandcontactdoos, tuin- en groenonderhoud.
· Het onderhouden, schilderen en bijmaken van buffetdelen en andere meubels
· Klein onderhoud het wagenpark
· Preventief onderhoud

Jouw profiel:

Je hebt een aantoonbare technische achtergrond en bent een echte allrounder. Je hebt zowel ervaring met timmeren als elektriciteit en techniek is je tweede natuur. Daarnaast ben je flexibel, probleemoplossend, servicegericht, kun je zelfstandig werken maar ben je zeker ook een teamplayer.
Je hebt oog voor detail en gaat altijd voor het beste resultaat! Je beschikt over een B rijbewijs.
Daarnaast vind je het leuk om ander afdelingen te ondersteunen op piekmomenten. Denk hierbij aan het meedraaien op feesten en partijen en het rijden van een route om automaten en PURA Go’s bij te vullen.

Wat wij bieden:

Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris conform de Horeca CAO; heb je recht op 8% vakantiegeld, vakantiedagen en ben je er zelf verantwoordelijk voor dat de verhouding werk en privé in balans is. Daarnaast hebben we enkele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness.

Wat bieden wij jou?:

  • Een goed salaris! Deze functie is ingeschaald in functiegroep V van de horeca CAO.
  • Een leuke functie van 24 tot 38 uur per week.
  • In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, maar wij geven onze gewaardeerde collega’s graag een contract voor onbepaalde tijd.
  • Variatie en uitdaging, geen enkele dag is hetzelfde!
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.
  • Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden! De mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness, een personeelsvereniging die 6x per jaar iets leuks organiseert en voordelen in een online outletstore!
  • Een team met gedreven en gezellige collega’s, waar ook goed rekening wordt gehouden met de balans tussen werk en privé!

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335218). 

    SOLLICITATIE Technische dienst