Gezocht: Weekendkrachten bedrijfscatering Nutricia in Cuijk en Haps.
PURA Catering – Cuijk

Ben jij gastgericht, representatief, professioneel en zelfstandig? Dan zoeken wij mogelijk jou!
Het welkom heten van de gasten, gasten blij maken met lekkere gerechten, voorraadbeheer, kassa en afwaswerkzaamheden. Je verzorgt ook de additionele dienstverlening op locatie en je zorgt dat alles schoon is en er pico bello uit ziet.

Wat ga je bij ons doen?
Op zaterdag en/of zondag verzorg je het bedrijfsrestaurant. Er zijn verschillende diensten, namelijk van 08.00 tot 14.30 uur of van 16:00 tot 19.30 uur. Tijdens de verzorging van het bedrijfsrestaurant ligt jouw focus op het aanbieden van gezonde keuzes en maak jij iedereen blij met een heerlijke lunch. Je zorgt na afloop voor een schoon bedrijfsrestaurant en een schone keuken. Je overziet de voorraad producten en bestelt tijdig bij, zonder dat dit te veel derving oplevert.

Wat wij zoeken?
Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Op deze locatie ben je het gezicht van ons bedrijf. Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis.
Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons kunt ondersteunen bij partijen of andere werkzaamheden op locatie Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen. Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche.

Wat wij bieden:
Een parttime functie, ideaal voor studenten.
Deze functie is ingedeeld in functiegroep III van de horeca CAO
Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Wie zijn wij?
Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en onderdeel van de AdcGroep. Ons specialisme ligt in de bedrijfscatering, die wij dagelijks verzorgen bij ruim 200 bedrijven. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van een enkele cateringautomaat tot de verzorging van een compleet op de verwachtingen van de opdrachtgever afgestemd bedrijfsrestaurant. Doormiddel van ons gezonde assortiment willen we onze gasten inspireren en uitdagen om gezonder te eten. Onze gedachte is dat gezonde en fitte mensen meer energie hebben en zichzelf beter kunnen inzetten. Dankzij onze flexibiliteit en de kennis van onder andere partycatering kunnen wij onze opdrachtgevers ook iets extra’s bieden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door onderstaand formulier in te vullen. Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335215).

Kijk ook op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Fout: Contact formulier niet gevonden.