Werken in Cuijk

Werken in Cuijk

Zoek jij een baan in Cuijk? Bij de AdcGroep hebben we genoeg banen beschikbaar in de catering. Als bedrijfs- & partycateraar beschikken wij over genoeg vacatures in omgeving Cuijk. Dus wil jij werken in Cuijk neem dan contact met ons op.

De AdcGroep is een overkoepelende organisatie waaronder de labels PURA Catering, LaVie Catering, PURA GO en de Fair Food Company vallen. Binnen deze domeinen zijn verschillende banen beschikbaar. Hierbij kun je denken aan vacatures zoals:

  • Medewerker bedrijfsrestaurant
  • LaVie Event Crew
  • Zelfstandigwerkend kok / Sous Chef
  • Operator automatencatering
  • Verschillende bijbanen

Zoals je ziet hebben we genoeg banen in Cuijk en daarbuiten. Met PURA Catering leveren wij dagelijks aan 200 bedrijven eten & drinken. Hiermee hebben we dus niet alleen banen in Cuijk maar ook daarbuiten! Met LaVie Catering verzorgen wij de mooiste evenementen van A tot Z. Hierbij moet gedacht worden aan bedrijfsjubileums, kerstvieringen, trouwdagen en nog veel meer gave partijen! Samen met onze werknemers zorgen wij elke dag weer voor sfeer, smaak en beleving. Onze keuken en kantoor zitten gevestigd in Cuijk en vanuit hier gaan onze werknemers elke dag weer op pad.

Medewerkers aan het woord,

♥ Regiomedewerker: “Wil jij ook op je werk altijd beleving en passie meemaken? Ik spreek namens iedereen bij de AdcGroep als ik zeg dat we dag in dag uit weer mogen werken met mooie producten, leuke mensen en spectaculaire extra’s!” Wordt mijn nieuwe collega en kom werken in Cuijk!

♥ Communicatiemedewerker: “Leuk en dynamisch bedrijf om voor te werken. Er wordt hard gewerkt maar is altijd tijd voor een praatje met een collega en een kopje koffie. Iedereen staat klaar voor elkaar en samen worden dingen gefikst. Onder de AdcGroep vallen verschillende labels. Je werkt voornamelijk voor een label maar het komt ook voor dat je voor andere labels aan de slag gaat. Dit is altijd leuk en dit zorgt voor afwisseling!” 

♥ Chef: “Medewerkers staan hoog in het vaandel bij PURA Catering, dat merk je aan alles. Leuk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en maandelijks een nieuwsbrief. Ook krijg ik regelmatig updates van mijn leidinggevenden. Daarnaast wordt er regelmatig iets georganiseerd, van pubquiz tot gezellige bbq!” Kom werken in de catering en wordt mijn nieuwe collega!

♥ Medewerker bedrijfsrestaurant: “Diverse werkzaamheden binnen een jong bedrijf. Korte lijnen, eigen inbreng wordt gewaardeerd.”

♥ Logistiek medewerker: “Ik stap ’s morgens in de auto, kom op mooie locaties en ben op tijd thuis. Ideaal voor mij! Op de locatie in Cuijk is het informeel wat ik erg fijn vind!” 

♥ Stagiair: “Er is een informele werksfeer wat ik zelf erg prettig vind. Bovendien is er binnen het bedrijf veel afwisseling mogelijk in de werkzaamheden door de verschillende labels. Er worden ook regelmatig personeelsfeestjes georganiseerd wat erg gezellig is.”

Mocht jij nou ook een baan in de catering willen, neem dan contact met ons op en wie weet zien we jou in Cuijk. 

Tot snel!

Werken in Cuijk of Werken in de Catering? 

Bekijk hieronder enkele vacatures in Cuijk. Voor meer vacatures kijk gerust rond op onze website!

Regiomedewerker bedrijfshoreca

Cuijk
16-24-32 uur

Logistiek medewerker

Cuijk

24 / 32 / 38 uur

Studenten bijbaan

 

 

 

Cuijk

Bepaal zelf je werktijden!

Open sollicitatie

Cuijk

8-40 uur