Zelfstandig werkend kok
Cuijk
32 / 38 uur

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Patrick Wolfs.
0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Ben je zelfstandig werkend kok en op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan zowel in culinair als werkomgeving? Vind je het fijn om regelmatig een weekend vrij te zijn en naast het draaien van evenementen ook tijdens kantooruren de productie hiervan te doen? lees dan snel verder, mogelijk zijn we dan op zoek naar jou!
Wij zoeken een Zelfstandig werkend kok die de ambitie heeft om door te groeien naar Sous Chef. In de functie van zelfstandig werkend kok ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de culinaire productie en uitvoering van verschillende cateringopdrachten!
Bij voorkeur gaan wij een samenwerking aan voor een langere periode, zodat we jou bij onze vaste opdrachtgevers regelmatig in kunnen zetten en jij ook een van de vaste gezichten van LaVie Catering wordt. Als de samenwerking bevalt zullen we je op drukke momenten ook alleen verantwoordelijk zijn voor de culinaire uitvoering van een mooie partij.
DIT IS LAVIE CATERING! LaVie Catering creëert al meer dan 25 jaar smakelijke verhalen. We zijn een partycateraar die zijn hand niet omdraait voor een groot evenement waar 10.000 gasten komen, maar we denken óók graag mee met een kleine thuisviering. Deze grote en kleine evenementen verzorgen wij vanuit onze thuisbasis in Cuijk. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.
LaVie is onderdeel van de ADCgroep. Hieronder vallen ook de labels PURA bedrijfscatering, PURA GO, PURA vending, en Fair Food Company, het label waarmee we op diverse festivals cateren.
Wij zijn opzoek naar een gedreven zelfstandig werkend kok om ons team een nieuwe boost te geven. Door de groei die wij voor de Corona periode hebben doorgemaakt hebben wij regelmatig meerdere events op dezelfde dag. Daarom werken wij naast ons eigen team ook samen met vaste freelancers. Wij vinden het belangrijk dat onze koks op locatie staan voor onze hoogwaardige kwaliteit en dit tot uiting kunnen brengen op onze partijen.
Naast de uitvoering op diverse locaties werk je ook mee aan de voorbereidingen van het evenement in onze productielocatie in Cuijk. Samen met onze chef kok en zelfstandig werkend koks zorgen jullie ervoor dat alles binnen de normen en waarden van LaVie Catering wordt bereid waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Wat bieden wij jou?
Wij gaan graag met jou in overleg over de arbeidsvoorwaarden.
Variatie! Bij ons is geen dag hetzelfde. Zeker in deze functie waarin je verantwoordelijk bent voor zowel de voorbereiding als de uitvoering van diverse feesten en partijen op locatie.
Wat wij zoeken?
Ruime ervaring als zelfstandig werkend kok in de partycatering en/of eventbranche
Jij bent gedisciplineerd, collegiaal, zelfstandig én je weet dat werken in de evenementenbranche betekent dat je flexibel moet zijn ten aanzien van werktijden en dagen;
Je beschikt minimaal over een rijbewijs B, BHV en sociale hygiëne.
Interesse?
Je kunt solliciteren door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie! Ook voor eventuele vragen over de functie zijn we op eerdergenoemd mailadres bereikbaar of kun je bellen naar 0485 335218. Je kunt dan vragen naar Patrick Wolfs. Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.
Vier het leven!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

    SOLLICITATIE Zelfstandig werkend kok