Zelfstandig werkend kok

Cuijk

24/32/38 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

 

Gezocht: Zelfstandig werkend kok

Welkom bij AdcGroep!  Wij zijn een organisatie bestaande uit verschillende catering concepten. Onze bekendste labels zijn PURA Catering, LaVie Catering en Fair Food Company.

Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en onderdeel van de AdcGroep. Ons specialisme ligt in de bedrijfscatering, die wij dagelijks verzorgen bij ruim 200 bedrijven. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van een enkele cateringautomaat tot de verzorging van een compleet op de verwachtingen van de opdrachtgever afgestemd bedrijfsrestaurant. Doormiddel van ons gezonde assortiment willen we onze gasten inspireren en uitdagen om gezonder te eten. Onze gedachte is dat gezonde en fitte mensen meer energie hebben en zichzelf beter kunnen inzetten. Dankzij onze flexibiliteit en de kennis van onder andere partycatering kunnen wij onze opdrachtgevers ook iets extra’s bieden.

Wat ga je bij ons doen?

Is koken je passie en ben je altijd bezig met de laatste trends op het gebied en kooktechnieken? Is spelen met kleuren, smaak en presentatie jouw favoriete bezigheid? Kun jij een team sturen en motiveren? Mogelijk hebben wij dan de ideale baan voor jou! Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en een van de grootste namen van de AdcGroep. Dagelijks verzorgen wij de catering bij ruim 200 bedrijven. Dit varieert van de verzorging van complete automatenwanden tot het invulling geven aan full service bedrijfsrestaurants. Wij maken een concept dat bij het betreffende bedrijf past. Alles naar wens en budget van de opdrachtgever.

Ter uitbreiding van ons keukenteam zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok. De werkzaamheden zullen met name bestaan uit productie vanuit onze eigen keuken. In het hoogseizoen zullen jouw kwaliteiten ook ingezet worden op (luxe) cateringpartijen op locatie. Je bewaakt daarbij de kwaliteit. Wij zoeken een flexibele inzetbare collega.

Wat kan je van ons verwachten?

Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris conform de Horeca CAO; heb je recht op 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen (bij een fulltime functie) en ben je er zelf verantwoordelijk voor dat de verhouding werk en privé in balans is. Daarnaast hebben we enkele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness.

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer via de direct solliciteren link of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Misschien is deze vacature ook iets voor jou?