Zelfstandig werkend kok

Cuijk

Fulltime

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Functieomschrijving

Is koken je passie en ben je altijd bezig met de laatste trends op het gebied van producten en kooktechnieken? Is spelen met kleuren, smaak en presentatie jouw favoriete bezigheid? Vind je het leuk om jouw kookkunsten tentoon te spreiden in een open keuken? Mogelijk hebben wij de ideale functie voor jou gevonden.

Wat ga je bij ons doen?

– Verzorgen van de dagelijkse bestellingen en de planning.
– Je bent aanwezig waar op dat moment de werkzaamheden zijn. Dit is voornamelijk op partijen en in onze productiekeuken in Cuijk.
– Leidinggeven aan de medewerkers die belast zijn met mise-en-place.
– Het bereiden en doorgeven van gerechten op locatie.
– Bijdragen aan culinaire innovaties en het vullen van het automatiseringssysteem.
– Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het naleven van regelgeving omtrent hygiëne.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

– Een ambitieuze zelfstandig werkend kok met een afgeronde koks opleiding en al enkele jaren ervaring in een professionele keuken.

Wat wij bieden?

– Het betreft bij voorkeur een fulltime functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. In overleg zijn minder uren bespreekbaar.
– Variatie en uitdaging. Bij ons is geen dag hetzelfde.
– We zijn een gedreven team waar hard gewerkt wordt, maar waar we ook zeker rekening houden met een juiste balans tussen werk en privé.
– Enkele leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness.

Wie zijn wij?

Onze organisatie bestaat uit verschillende labels; LaVie Catering, PURA Catering en Fair Food Company.
LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.
PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.
De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Meer dan 200 werknemers zorgen er voor dat gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services. ADCgroep staat voor verse producten met een hoge kwaliteit.

Is deze vacature naar jouw smaak?

Je kunt solliciteren door onderstaand formulier in te vullen. Voor eventuele vragen kan contact opgenomen worden met Patrick Wolfs.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Fout: Contact formulier niet gevonden.