Zelstanding werkend kok

Cuijk

40 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Morgan van Benthem.

024 34 56 818
m.van.benthem@laviecatering.nl

 

Gezocht: zelfstandig werkend kok

Welkom bij Adcgroep! Onze organisatie bestaat uit verschillende labels; LaVie Catering, PURA Catering en Fair Food Company.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Meer dan 175 werknemers zorgen er voor dat gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services. Adcgroep staat voor verse producten met een hoge kwaliteit. We streven naar een efficiënte manier van werken waarbij productiegericht werken zich steeds meer ontwikkeld en een steeds belangrijkere rol inneemt.

Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok met de ambitie om op korte termijn door te groeien naar Sous Chef.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé catering op hoog niveau.Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan grote en kleine bijeenkomsten, evenementen, beurzen en festivals. Deze partijen verzorgen wij vanuit onze thuisbasis in Cuijk. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

Wat ga je bij ons doen?

 • Het verzorgen van dagelijkse bestellingen en de planning
 • Je bent aanwezig waar op dat moment de werkzaamheden zijn. Dit is op evenementen, in de productie en op kantoor in Cuijk.
 • Leidinggeven aan de medewerkers die belast zijn met mise-en-place.
 • Het bereiden en doorgeven van gerechten op locatie.
 • Bijdragen aan culinaire innovaties en het vullen van het automatiseringssysteem.
 • Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het naleven van regelgeving omtrent hygiëne.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

 • Een ambitieuze zelfstandig werkend kok met een afgeronde koks opleiding en al enkele jaren ervaring in een professionele keuken.
 • Jouw leidinggevende capaciteiten zijn van hetzelfde niveau als je kookkunsten.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Het betreft een fulltime functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
 • Variatie en uitdaging. Bij ons is geen dag hetzelfde;
 • Je werkt overwegend overdag en af en toe in de avonduren.
 • We zijn een gedreven team waar hard gewerkt wordt, maar waar we ook zeker rekening houden met een juiste balans tussen werk en privé.

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer via de direct solliciteren link of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.