Stage Operationele zaken PURA

Vacature naar jouw smaak?
Solliciteer via hrm@adcgroep.nl of reageer direct via onderstaande link!

Sollicitaties zonder motivatiebrief, CV of foto worden niet in behandeling genomen. Reactie volgt altijd als aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan!


Wij zijn op zoek naar een talentvolle Hbo of Mbo niveau 4-stagiair(e) met vaardigheden op het gebied van operationale zaken. Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en onderdeel van de AdcGroep. Onze specialisme ligt in de bedrijfscatering, die wij dagelijks verzorgen bij ruim 200 bedrijven. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dat kan verzorging van lunchautomaten zijn tot het beheren van een luxe open keuken in een bedrijfsrestaurant.  Dankzij onze flexibiliteit en kennis van partycatering kunnen wij onze opdrachtgevers ook iets extra’s bieden.

Wat ga je bij ons doen?
– Je ondersteunt bij de aansturing van het team logistiek.
– Je ondersteunt bij de planning van de ritten.
– Je verzorgt de voorraad materialen.
– Je neemt bestellingen aan van medewerkers van onze bedrijfskantines en van externe klanten.
– Je lost waar nodig binnen het beleid van Adcgroep problemen op.
– Naast het meewerken krijg je ook ruimte om te werken aan je eigen stageonderzoek. Wij staan open voor eigen initiatieven. Graag gaan we hierover met jou in gesprek.

Wat wij zoeken?
Per februari 2018 starten wij graag met een stagiair die goed kan plannen en organiseren en die resultaatgericht te werk gaat. Dagelijks zijn er veel bestelauto’s en vrachtwagens onderweg, waarmee je in contact kan staan. Het is een boeiende en inhoudelijk interessante functie waarin je alle facetten van het bedrijf leert kennen. Je gaat onder begeleiding al snel zelfstandig aan de slag.

Tegenover jouw meewerken staat ook een stagevergoeding van 300 euro netto per maand.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan direct jouw cv en motivatiebrief met een foto naar hrm@adcgroep.nl of surf naar www.werkenbijadcgroep.nl voor een van onze andere stageplekken. Voor meer informatie kun je Stijn Bardie (donderdag en vrijdag) en Sam Janssen bellen op 0485-335210.