Stage Logistiek

Vacature naar jouw smaak?
Solliciteer via hrm@adcgroep.nl of reageer direct via onderstaande link!

Sollicitaties zonder motivatiebrief, CV of foto worden niet in behandeling genomen. Reactie volgt altijd als aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan!


Logistiek talent gezocht!

Zoek jij een stage waarbij veel zelfstandigheid komt kijken? Wil je in jouw stage een vertaalslag maken van de theorie naar praktijk? Vind je de horeca en met name catering een interessant vakgebied?  Dan ben je waarschijnlijk de ideale stageplek tegengekomen! Bij PURA Catering zoeken we een talentvolle stagiair. PURA Catering is een van de grootste namen van de AdcGroep. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfscatering en automatencatering. Onze catering wordt op maat verzorgd. Dat betekend dat alles is afgestemd op de wensen en het budget van onze gasten.

Per februari 2018 zouden wij graag starten met een derdejaars stagiair op onze logistieke afdeling. Dagelijks zijn er vele bestelauto’s en vrachtwagens onderweg. Deze worden allemaal door onze logistieke afdeling aangestuurd. Denk aan de planning van de ritten, de verzorging van de voorraad materialen en natuurlijk het maatwerk met betrekking tot de producten die onze klanten bestellen. Je zal dus bij het gehele proces betrokken worden. Het is een boeiende en inhoudelijk interessante functie waarin je alle facetten van het bedrijf leert kennen. Je gaat onder begeleiding al snel zelfstandig aan de slag. Daarnaast is er ook ruimte om aan je eigen onderzoek te werken. Over het soort onderzoek kunnen we overleggen. Wij zien graag initiatieven vanuit jou als student zelf.

Voor niets gaat de zon op. Tegenover jouw meewerken staat ook een stagevergoeding. Is deze stageplek geheel naar jouw smaak? Stuur dan direct jouw cv en motivatiebrief met een foto naar hrm@adcgroep.nl of surf naar www.werkenbijadcgroep.nl voor een van onze andere stageplekken. Wellicht dat wij jou kunnen helpen bij de start van je carrière!