Werken bij AdcGroep

Jij zoekt een leuke baan in de horeca? Dan ben je bij de AdcGroep aan het juiste adres! Deze overkoepelende organisatie die PURA Catering, LaVie Catering en de Fair Food Company huisvest is op zoek naar talent die onze organisatie naar een hoger niveau tilt. De veelzijdige cateraar gevestigd in Cuijk heeft ruim 200 medewerkers in dienst en al meer dan 25 jaar ervaring in verschillende cateringdisciplines. Hierdoor spelen wij makkelijk in op diverse cateringvragen. Van een nieuw bedrijfsrestaurant tot een evenement ter ere van een 25 jarig jubileum en van het vullen van vending automaten tot een kleinschalige verjaardag bij mensen thuis. Alle medewerkers van de AdcGroep zetten zich dagelijks in om het beste naar boven te halen.

Ook al huizen er meerdere labels onder de AdcGroep; eten, drinken en gastvrijheid zijn de kenmerken die onze organisatie samenbrengen.

PURA Catering

PURA Catering is succesvol op het gebied van bedrijfscatering. Onder bedrijfscatering valt naast het verzorgen van lunches op locatie ook het verzorgen van automatencatering. Op ons hoofdkantoor in Cuijk vind je de centrale keuken en ons magazijn. Vanuit hier verzorgen onze medewerkers dagelijks bij ongeveer 200 bedrijven de catering. Het werkgebied strekt zich uit over het grootste deel van Nederland.

LaVie Catering

LaVie Catering laat uw verhaal smaken! Al meer dan 25 jaar is LaVie werkzaam als partycateraar. Van een kleine thuisviering tot een grootst evenement waar 10.000 mensen op af komen, niets is te gek voor ons. Altijd staan de wensen en het verhaal van de klant centraal, vanuit daar schrijven wij een offerte op maat. Net als PURA Catering komt je LaVie Catering door heel Nederland tegen.

Fair Food Company

De Fair Food Company houdt zich voornamelijk met festival catering bezig. Als je ooit meegedaan hebt aan Strong Viking heb je ons vast zien staan! Tijdens festivals zorgen wij ervoor dat de bezoekers niets tekort komen op het gebied van eten en drinken.

Lijkt het jou interessant om deel uit te maken van een enthousiast team in dit aantrekkelijke vakgebied? Ga dan gelijk op zoek naar de functie die het beste bij jou past!