Over de adcgroep

Welkom bij AdcGroep

Leuk dat je geïnteresseerd bent naar AdcGroep. Hieronder lees je meer over onze organisatie en de labels waarmee wij actief zijn in de cateringbranche.

Op zoek naar een leuke baan in de catering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De AdcGroep is een overkoepelende organisatie die PURA Catering, LaVie Catering, PURA GO & de Fair Food Company huisvest. Binnen deze labels hebben wij altijd plek voor nieuw & oud talent. We zijn een veelzijdige cateraar gevestigd in Cuijk met ruim 150 medewerkers in dienst. Met al meer dan 25 jaar ervaring beheersen wij verschillende cateringdisciplines. Van een nieuw bedrijfsrestaurant tot een evenement met 1000 gasten en van een micromarket tot het vullen van diverse food- & drinkautomaten. Binnen onze organisatie draait alles om sfeer, smaak en beleving. Om hiermee de beste resultaten te bereiken zetten alle medewerkers zich dag op dag in om het beste naar boven te halen.

PURA Catering
PURA Catering is actief in heel Nederland. Dagelijks wordt er bij ruim 200 bedrijven en instellingen Bedrijfscatering en vending verzorgd. PURA staat voor kwaliteit en meer dan 30 jaar ervaring.

LaVie Catering
LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering in het hoge segment. Dit doen wij op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. LaVie beschikt over een gedreven, hip en creatief team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

PURA GO
PURA GO is de revolutie in bedrijfscateringland! PURA GO is een bemande of onbemande Food Corner.
De micromarket biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. PURA GO is er voor bedrijven die behoefte hebben aan verse, gevarieerde en gezonde producten voor hun medewerkers.

Fair Food Company
De Fair Food Company heeft alles in huis voor een geslaagd festival. Wij hebben producten zoals drankjes, friet & snacks, burgers of een op maat gemaakt concept. Catering is festival style!
Onze kennis en kunde van diverse cateringconcepten maakt ons tot een ondernemende en daadkrachtige speler in cateringland. Lijkt het jou interessant om deel uit te maken van een enthousiast team in dit aantrekkelijke vakgebied? Ga dan gelijk op zoek naar de functie die het beste bij jou past!

TOCH WEL INTERESSE?

SMAAK     |     SFEER     |     BELEVING

Eten

Het culinaire gedeelte is bij een cateraar vanzelfsprekend. Daarom besteden wij veel tijd aan het (door)ontwikkelen van onze culinaire handtekening. Natuurlijk is er een verschil tussen het aanbod van een bedrijfsrestaurant en het aanbod tijdens evenementen. Maar door een goede samenwerking tussen onze labels, is het een leuke uitdaging.

Drinken

Naast eten is drinken een belangrijk onderdeel van een evenement. Want zeg nou zelf, wat klinkt mooier dan proosten met een glas champagne? Naast een gezellige touch is drinken ook van groot belang om gehydrateerd te blijven! Als medewerker zorg jij ervoor dat niemand zonder drankje komt te staan.

Gastvrijheid

Gastvrijheid is de manier waarop wij ons onderscheiden. Of je nu op een evenement werkt of in een bedrijfsrestaurant de gasten ontvangt, gastvrijheid is de manier om de gasten welkom te laten voelen.