AdcGroep

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Welkom bij AdcGroep

Leuk dat je geïnteresseerd bent naar AdcGroep. Hieronder lees je meer over onze organisatie en de labels waarmee wij actief zijn in de cateringbranche.

Op zoek naar een leuke baan in de catering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De AdcGroep is een overkoepelende organisatie die PURA Catering, LaVie Catering, PURA GO & de Fair Food Company huisvest. Binnen deze labels hebben wij altijd plek voor nieuw & oud talent. We zijn een veelzijdige cateraar gevestigd in Cuijk met ruim 150 medewerkers in dienst. Met al meer dan 25 jaar ervaring beheersen wij verschillende cateringdisciplines. Van een nieuw bedrijfsrestaurant tot een evenement met 1000 gasten en van een micromarket tot het vullen van diverse food- & drinkautomaten. Binnen onze organisatie draait alles om sfeer, smaak en beleving. Om hiermee de beste resultaten te bereiken zetten alle medewerkers zich dag op dag in om het beste naar boven te halen.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de catering dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het beste uit hun (werk)dag willen halen.
De meeste werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Vind je het leuk om ook af en toe op de mooiste partijen werkzaam te zijn dan hebben wij wellicht de perfecte baan voor jou!
Medewerkerstevredenheid vinden we erg belangrijk; Onze medewerkers zijn ons kostbaarste bezit. Vandaar dat we ook een leuk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden hebben en regelmatig leuke dingen organiseren voor onze collega’s. Zien we jou ook op ons volgende personeelsfeestje?

Logo 3 PURA
PURA Catering is actief in heel Nederland. Dagelijks wordt er bij ruim 200 bedrijven en instellingen Bedrijfscatering en vending verzorgd. PURA staat voor kwaliteit en meer dan 30 jaar ervaring.


LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering in het hoge segment. Dit doen wij op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. LaVie beschikt over een gedreven, hip en creatief team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

Logo PURA GO
PURA GO is de revolutie in bedrijfscateringland! PURA GO is een bemande of onbemande Food Corner.
De micromarket biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. PURA GO is er voor bedrijven die behoefte hebben aan verse, gevarieerde en gezonde producten voor hun medewerkers.

  

Sfeerimpressie werken bij AdcGroep

Eten

Het culinaire gedeelte is bij een cateraar vanzelfsprekend. Daarom besteden wij veel tijd aan het (door)ontwikkelen van onze culinaire handtekening. Natuurlijk is er een verschil tussen het aanbod van een bedrijfsrestaurant en het aanbod tijdens evenementen. Maar door een goede samenwerking tussen onze labels, is het een leuke uitdaging.

Drinken

Naast eten is drinken een belangrijk onderdeel van een evenement. Want zeg nou zelf, wat klinkt mooier dan proosten met een glas champagne? Naast een gezellige touch is drinken ook van groot belang om gehydrateerd te blijven! Als medewerker zorg jij ervoor dat niemand zonder drankje komt te staan.

Gastvrijheid

Gastvrijheid is de manier waarop wij ons onderscheiden. Of je nu op een evenement werkt of in een bedrijfsrestaurant de gasten ontvangt, gastvrijheid is de manier om de gasten welkom te laten voelen.