Event & projectmanager

Cuijk
40 uur

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.
0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Event & Projectmanager

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste Event & projectmanager die van A tot Z verantwoordelijk is voor zowel de sales als de voorbereiding en uitvoering van verschillende cateringopdrachten!

DIT IS LAVIE CATERING! LaVie Catering creëert al meer dan 25 jaar smakelijke verhalen. We zijn een partycateraar die zijn hand niet omdraait voor een groot evenement waar 10.000 gasten komen, maar we denken óók graag mee met een kleine thuisviering. Deze grote en kleine evenementen verzorgen wij vanuit onze thuisbasis in Cuijk. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

LaVie is onderdeel van de ADCgroep. Hieronder vallen ook de labels PURA bedrijfscatering, PURA GO, PURA vending, en Fair Food Company, het label waarmee we op diverse festivals cateren.

Wat ga je doen?
Wij werken in een structuur waarbij gedacht wordt in projecten en dat betekent dat je vanaf het begin tot het einde bij een sales kans betrokken bent.
Op het gebied van Party Catering komt het dus voor dat je met een potentiële klant over een opening van een bedrijfsgebouw praat, deze opening in productie neemt en tot in de puntjes voorbereid en dat je op de feestelijke dag zelf zorgt dat alles op rolletjes loopt en gaat zoals jij het hebt bedacht.

Als je op bedrijfscatering vlak voor een potentiële opdrachtgever een offerte mag maken waarbij je bijvoorbeeld een PURA GO micromarket voorstelt ga je met deze klant het sales traject in. Je laat hem of haar een aantal bestaande locaties zien, luistert goed naar wat de wensen zijn en maakt samen met een collega de offerte. Als ook deze klant voor ons kiest dan ben jij in de opstart de contactpersoon. Als de PURA GO micromarket eenmaal operationeel is dan neemt de accountmanager het over.

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de planning, uitvoering en nazorg van het complete evenement, zowel klein als groot. Voornamelijk voor LaVie catering, maar ook regelmatig voor PURA en de Fair Food Company. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering ben jij de spil in ons proces om alles tot in de puntjes geregeld te krijgen voor onze opdrachtgevers. Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te dragen, veel zelfstandigheid te hebben, maar zeker ook zelf je handen uit de mouwen te steken.

In de voorbereiding ondersteun je op kantoor om de afspraken die zijn gemaakt met de opdrachtgever te vertalen naar de praktijk. Je instrueert, zelf of samen met een andere partymanager, het bedienend- en het keukenpersoneel. Je weet dit team te coachen en te motiveren.

Gedurende de partij zorg je voor een correcte uitvoering van de gemaakte afspraken met de opdrachtgever, waarvoor jij op locatie het aanspreekpunt bent. Dankzij jouw leidinggevende capaciteiten, oog voor kwaliteit en detail zorg je voor de ultieme gastbeleving.

De evenementenbranche is een dynamische branche, waarbij geen event hetzelfde verloopt en de werkzaamheden regelmatig door elkaar heen kunnen lopen.

Wat wij zoeken?
• Wij zoeken iemand die minimaal een afgeronde horecaopleiding MBO niveau 4 (of gelijkwaardig) of een commerciële richting
• Je hebt relevante werkervaring in de horeca;
• Jij bent gedisciplineerd, collegiaal, zelfstandig én je weet dat werken in de evenementenbranche betekent dat je flexibel moet zijn ten aanzien van werktijden en dagen;
• Je beschikt minimaal over een rijbewijs B.

Wat wij bieden:
Een zelfstandige en dynamische functie waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen.
Een full time functie waarin je het niet erg vindt om ook af en toe ik het weekend te werken.
Daarnaast zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en vele andere voordelen!
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Wij vinden het niet erg om gewaardeerde collega’s een contract voor onbepaalde tijd te geven als we elkaar beter kennen.
Ruime opleiding en trainingsmogelijkheden en individuele begeleiding op maat.

Interesse?
Je kunt solliciteren door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl. Ook voor eventuele vragen over de functie zijn we op eerdergenoemd mailadres bereikbaar of kun je bellen naar 0485 335218. Je kunt dan vragen naar Patrick Wolfs. Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Vier het leven!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

    SOLLICITATIE Event & projectmanager    SOLLICITATIEPROCEDURE