Bijbaan in de Event- en Partycatering

Oproep

Meewerken op de mooiste evenementen? Neem dan contact op met Patrick Wolfs!

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Bijbaan in de Event- en Partycatering

 

Lijkt jou het tof om te werken in het leukste vakgebied dat er is? Wil jij een glimlach zien als direct resultaat van jouw eigen service? Lijk het je gaaf om op zeer aansprekende locaties te werken? Mogelijk hebben wij de ideale functie voor jou gevonden en maken wij graag kennis met jou!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar Gastheren en Gastvrouwen die ons team komen versterken.

Voor PURA Catering en LaVie Catering zoeken wij Gastheren en Gastvrouwen voor in de bediening.Als jij onze aanwinst blijkt te zijn kom je op diverse toplocaties te werken. Afhankelijk van de vraag zal dat bijvoorbeeld op een zakelijk evenement in de bediening zijn of op een festival achter de bar. Het zal ook per evenement verschillen met hoeveel collega’s je samenwerkt.

Zoals je begrijpt is er voor dit werk enige flexibiliteit vereist, maar je kunt dat wel zelf plannen. De diverse evenementen vinden door de weeks en in het weekend, overdag en in de avonduren plaats. Online kun je jezelf inschrijven op de data dat je beschikbaar bent. In sommige gevallen zul je ook (tijdig) gebeld worden door planning met het verzoek of je op een bepaalde partij ons uithangbord kan zijn. Om werk dit te kunnen moet je passie en plezier uitstralen. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit leveren waar LaVie Catering voor staat!

Wat wij bieden:

Deze functie is ingedeeld in functiegroep III van de Horeca CAO. Daarnaast betalen wij een salaris inclusief vakantiegeld en afkoop vrije dagen. (+/- € 13,91 per uur bij >21 jaar)

Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

    SOLLICITATIE Bijbaan Partycatering


    SOLLICITATIEPROCEDURE