Cateringmedewerker

Venlo

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Cateringmedewerker

Wij zoeken een vrolijke gastvrouw / catering medewerker die van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur een PURA GO concept voor één van onze opdrachtgevers in Venlo van A tot Z verzorgt.

Ben jij zelfstandig, gastgericht, representatief en vind je het heerlijk om iedere werkdag een aantal uurtjes bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in Venlo zijn we op zoek naar een service gerichte catering medewerker voor 20 uur per week die dagelijks op locatie ervoor zorgt dat de koelvitrines netjes aangevuld en gepresenteerd worden, met dagverse producten uit eigen keuken. Hierbij kun je denken aan broodjes, salades, waps, poke bowls en andere heerlijkheden.

Daarnaast zorg je er als gastvrouw voor dat de kantine netjes en opgeruimd is, dat er dagelijks een wisselende soep en warme versnapering wordt aangeboden en verzorg je daarnaast ook de koffieautomaat in de kantine.

Het welkom heten van de gasten, gasten blij maken met je dienstverlenende instelling en eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden (oven/paninigrill) behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

Zo ziet jouw dag eruit!

11:00 uur
Je werkdag begint je begint alvast met het opwarmen van de soep en doet de voorbereidingen voor de warme snack van vandaag. Vandaag staat er een broodje hamburger op het menu. Je snijdt alvast de tomaat en de uitjes en zet vast alles klaar zodat je om 11 :45 uur enkele broodjes kan presenteren.

11:45 uur
De lunch begint en in 3 shifts komen er ongeveer 30 gebruikers per shift langs die iets uit de koeling pakken en zelf afrekenen of een kopje soep of een snack bij je bestellen. Als de eerste shift geweest is begin je vast met opruimen zodat je ook om 13:00 uur naar huis kunt gaan.

tussendoor ga je bezig om de automaten in de kantine bijvullen en onderhouden. Naast twee koffieautomaten vul je ook een blik en snoepautomaat en een cup a soup automaat bij

14:30 uur
Nadat de laatste gasten zijn geweest laten we alles weer netjes achter zodat we morgen fris kunnen beginnen en doe je de bestelling voor de volgende werkdag in onze online portal. Je werkt de laatste afwas weg en controleert of alles netjes is achtergelaten is zodat je morgen een frisse start kan maken.

14:45 uur
Tot slot halen maken we de tafels schoon en laten we de locatie veegschoon achter. We lopen in de keuken nog even na of alle apparatuur uit staat en af alles netjes achtergelaten is en gaan om 15:00 uur met een voldaan gevoel naar huis.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

· Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Op deze locatie ben je het gezicht van ons bedrijf.

· Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede product/allergenenkennis

· Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons eventueel kunt ondersteunen bij additionele dienstverlening of andere werkzaamheden op locatie

· Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen

· Bij voorkeur heb je ervaring als gastvrouw, in de catering – of de horecabranche.

Wat wij bieden:

· Een contract van 20 uur in de week verdeeld over 5 werkdagen.

· Deze functie is ingedeeld in functiegroep III van de Horeca cao

· Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

 

 

    SOLLICITATIE Cateringmedewerker