Medewerker bedrijfsrestaurant

Venlo

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Medewerker Bedrijfsrestaurant bij DSV in Venlo

Heb jij een passie voor eten en drinken? Lijkt het je geweldig om een heerlijke maaltijd te verzorgen voor je vaste gasten, en werk je liever niet in de weekenden? Wat is er leuker dan te werken bij een moderne organisatie die dezelfde passies deelt?!

Ter versterking van ons huidige team zoeken wij een vrolijke en gedreven collega voor 25 uur per week. Je gaat van maandag tot en met vrijdag de middagopenstelling bij DSV Solutions in Venlo verzorgen van 16:00 tot 21:00 uur. Daarnaast is het eventueel mogelijk om extra uren te maken tijdens andere diensten overdag, van 07:00 uur tot 14:00 uur, wanneer deze beschikbaar zijn.

Als medewerker bedrijfsrestaurant op deze sfeervolle locatie heb jij aan afwisseling geen gebrek! Het betreft een zelfstandige functie waarin je de voorbereidingen treft voor gezonde en gevarieerde maaltijden. Je toont jouw passie voor eten tijdens het bereiden van de heerlijkste gerechten!

Wat bieden wij jou?

  • Een arbeidsovereenkomst op maat.
  • Een leuke functie van minimaal 25 uur per week, van maandag tot en met vrijdag van 16:00 uur tot 21:00 uur.
  • De mogelijkheid om meer uren te werken, wanneer er diensten beschikbaar zijn.
  • Een functie ingedeeld in schaal III van de CAO Hospitality.
  • Ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Hier is jaarlijks een persoonsgebonden budget voor vanuit de CAO.
  • Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness, voordelen in een online outletstore, en een personeelsvereniging die 6 keer per jaar iets leuks organiseert.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

  • Je bent gastgericht en hebt relevante ervaring in de (bedrijfs) catering.
  • Je hebt passie en affiniteit met voeding.
  • Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis.
  • Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kunt deze op de juiste manier toepassen in de praktijk.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Bij vragen of onduidelijkheden kan contact opgenomen worden met Patrick Wolfs via het telefoonnummer 0485-335218.

 

    SOLLICITATIE Cateringmedewerker