LaVie Event Crew

Oproep

Meewerken op de mooiste evenementen? Neem dan contact op met Patrick Wolfs!

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Gastvrouw Gastheer Horeca

Lijkt jou het tof om te werken in het beste dat er is? Wil jij een glimlach zien als direct resultaat van jouw eigen service en wil je op de meest coole plekken in Nederland een gedrag in de keuken nemen? ADCGroep biedt jong en oud talent deze kans!

Voor onder meer PURA Catering , LaVie Catering en de Fair Food Company zoeken wij collega’s die passie en plezier uitstralen. Daar worden niet alleen onze gasten, maar ook jijzelf gelukkiger van. Alleen zo kunnen wij kwaliteit leveren!

Welke glimlach zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar de glimlach van een flexibele en representatieve gastvrouw/gastheer , die flexibel beschikbaar is als de markt die van ons vraagt. Het lijkt je leuk om afwisselend op een stoer festival, privé of zakelijk feest en voorkomend in bedrijfsrestaurants te werken.

Wordt je glimlach groter?

Als onze aanwinst blijkt te zijn wordt je ingedeeld in functiegroep 3 CAO met een aanvangssalaris van € 12,96 per uur. Daarnaast kun je ook rekenen op leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Korting op je basis ziektekostenverzekering
  • Je kunt gratis deksel worden van G-Star RAW Outlet
  • Fitnessen met belastingvoordeel
  • Regelmatig (minimaal 6x per jaar) wordt er wat leuks georganiseerd

Interesse ss e? Laat ons dan ook glimlachen!

Denk jij in opmerkingen te komen voor de functie? Stuur dan zo snel mogelijk je CV met pasfoto en motivatie op via deze site! Bij vragen kan contact opgenomen worden met Patrick Wolfs.

    SOLLICITATIE GASTVROUW - GASTHEER    SOLLICITATIEPROCEDURE