Welkom bij AdcGroep!

Wij zijn een organisatie bestaande uit verschillende catering concepten. Onze bekendste labels zijn PURA Catering, LaVie Catering en Fair Food Company.

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Meer dan 175 werknemers zorgen wij ervoor dat gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services. AdcGroep staat voor verse producten met een hoge kwaliteit. We streven naar een efficiënte manier van werken waarbij productiegericht werken zich steeds meer ontwikkeld en een steeds belangrijkere rol inneemt.

Voor de volgende stap in onze ontwikkeling zijn wij per 1 december 2020 op zoek naar een gedreven, vernieuwende en inspirerende Keukenmanager 2.0

In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle labels van de AdcGroep en stuur jij het keukenteam aan.

Als Keukenmanager zorg jij er samen met je team voor dat de kwaliteit wordt gewaarborgd en dat alle financiële aspecten kloppen. In 2021 willen we ook verdere stappen zetten in onze certificeringen en hygiënecode. Hier zal jij een voortrekkersrol in gaan vervullen.

We zijn op zoek naar een geschikte collega met daadkracht die leiding gaat geven aan het keukenteam bestaande uit één Chef kok en twee Teamleiders die zorgen dat het operationeel op de vloer allemaal loopt.

Een greep uit je takenpakket:

  • Het leiding geven aan en coachen van het keukenteam;
  • het nog beter en efficiënter organiseren van inkoop voor food en non-food producten;
  • Het monitoren van productiviteit, bestellingen, roosters en planningen;
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de werkvloer;
  • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de leveranciers;
  • Het realiseren en organiseren van trainingen om onze mensen kennis bij te brengen;
  • Het waarborgen van de constante kwaliteit van producten
  • Het waarborgen dat processen op een correcte en efficiënte wijze worden uitgevoerd en waar nodig worden verbeterd/aangepast;
  • Het oplossen van problemen of vraagstukken binnen het team;
  • Orde binnen de keuken, een goede werksfeer en haal jij alles uit de kast zodat er maximaal gepresteerd wordt door het team;
  • Productinnovatie en ontwikkeling in ons assortiment om altijd bij te blijven en van NU te zijn.
  • HR gerelateerde zaken zoals werving, selectie en evaluatiegesprekken.

 

De ultieme keukenmanager voor deze hippe en dynamische horecaonderneming voldoet aan de volgende criteria:

 

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie binnen een complexe organisatie;
  • Je hebt ruime financiële kennis;
  • Je hebt ervaring met certificeringen en de verschillende hygiënecodes
  • Je beschikt over een grote productkennis;
  • Je hebt ervaring in het trainen van teams;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je kunt goed leiding geven en snel schakelen indien dat van je gevraagd wordt;
  • Je bent een motivator, communicatief sterk, enthousiast en klaar voor een nieuwe uitdaging!
  • En niet onbelangrijk je bent een kei in het werken op de PC en met het gebruik van de Office programma’s.

 

Natuurlijk doe je dit niet alleen en heb je een team van betrokken medewerkers om je heen met verschillende kwaliteiten. Je krijgt het voor elkaar om deze medewerkers goed uit de verf te laten komen en een optimale samenwerking tussen de labels te creëren.

Je komt te werken in een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris, heb je recht op 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en ben je zelf verantwoordelijk dat de verhouding tussen werk en privé in balans is. Daarnaast hebben we enkele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335210).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE Keukenmanager 2.0