Logistiek medewerker

Cuijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Logistiek medewerker

De afdeling
Je gaat werken als chauffeur op de logistieke afdeling van de labels LaVie Catering en PURA Catering en bent daardoor multifunctioneel inzetbaar in ons bedrijf. In drukke (party catering) maanden werk je meer voor LaVie Catering, in de rustigere maanden kom je het team van PURA Catering versterken.

De afdeling logistiek van LaVie Catering en PURA Catering houdt zich voornamelijk bezig met de operationele uitvoering van zowel partycatering als bedrijfscatering. We opereren zowel in de B2B markt als in de particuliere markt. De afdeling wordt gevormd door een team van vijf gepassioneerde collega’s die primair voor één label werken en daarnaast de andere labels ondersteunen.

Taken
Je bent verantwoordelijk voor de opslag, verzorging en het klaarzetten van materiaal en onze producten. Daarnaast zorg je voor een veilige en juiste belading van onze wagens. Je werkt nauwkeurig, zodat we tijdens evenementen en op onze locaties niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. We vinden het leuk als je af en toe meegaat naar een partij. Je zorgt dan voor de opbouw of werkt mee in de keuken of bediening, net waar jouw kracht ligt.

Werktijden
Werktijden zijn voornamelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 6 en 16 uur en 1x per maand ben je ook op zaterdag beschikbaar om de weekendkrachten te begeleiden en beter te maken. Als je op een zaterdag werkt ben je in overleg een andere doordeweekse dag vrij. 

Jouw profiel

· Je hebt MBO werk- en denkniveau.

· Je hebt ervaring opgebouwd in een logistieke / dienstverlenende functie.

· Je bent communicatief sterk, prestatiegericht en zelfstandig.

· Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereidt om op drukke momenten in de weekenden te werken (maximaal 10 weekenden per jaar).

· Je hebt ervaring en affiniteit met horeca, evenementen en/of partycatering.

· Je hebt de ambitie om je, in je vakgebied, te blijven ontplooien.

· Je woont in een straal van 30 kilometer rondom Cuijk.

· Je hebt in ieder geval je Rijbewijs B. Rijbewijs C(E) is een pré.

Wat wij bieden:

Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een salaris wat ligt boven de Horeca CAO; Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en ben je er zelf verantwoordelijk voor dat de verhouding werk en privé in balans is. Daarnaast hebben we enkele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335218).

    SOLLICITATIE Logistiek medewerker