Magazijn medewerker

Cuijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Magazijn medewerker

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een magazijn medewerker (24 tot 32 uur) die ervoor zorgt dat onze inkomende goederen op een correcte wijze worden ingeruimd in onze magazijnen. Wij zoeken iemand die nauwkeurig is, die gestructureerd werkt en zich niet snel van de wijs laat brengen. In deze functie heb je veel contact met collega’s en leveranciers. Werktijden zijn in overleg maar bij voorkeur van 8 tot 13 uur.

De afdeling
Je gaat werken in onze magazijnen en wordt aangestuurd door onze inkoper. Je ruimt op dagelijkse basis onze bestellingen FIFO op je juiste plaatsen. Werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in ons DKW magazijn en in de koeling. Ook kan het zijn dat je even in de vriezer moet zijn en daarvoor hebben we beschermende kleding voorhanden.

Naast collega’s uit de keuken zul je ook veel contact hebben met onze logistieke collega’s om er samen voor te zorgen dat alles netjes opgeruimd en goed georganiseerd is.

Taken
Je bent op onze eigen locatie verantwoordelijk voor de controle van de inkomende goederen en de opslag hiervan. Je noteert THT datums van de inkomende producten en reclameert bij afwijkingen.

Gedurende de dag komen er verschillende leveranciers hun versproducten leveren en hun emballage meenemen. Ook komen er wel eens producten retour die FiFo ingeruimd moeten worden

Na een inwerktraject van twee weken ruim je zelfstandig de vracht in en ben je een volwaardig lid van ons keukenteam met onderstaande taken:

  • Goederen ontvangst en controle op inkomende producten.
  • Correct inruimen van inkomende goederen. En controleren THT
  • Orders verzamelen met behulp van orderbonnen
  • Netjes opruimen en wegzetten van de emballage
  • Periodieke voorraadtelling en controle op kwaliteit.

Jouw profiel

Je hebt ervaring met het werken in een magazijn.
Je woont in een straal van 30 kilometer rondom Cuijk.
Je kunt overweg met een PC/ MS Officepakket en beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Je hebt in ieder geval je Rijbewijs B. Rijbewijs C(E) is een pré.

Wat wij bieden:
Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris conform de Horeca CAO; heb je recht op 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en ben je er zelf verantwoordelijk voor dat de verhouding werk en privé in balans is. Daarnaast hebben we enkele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335218).

    SOLLICITATIE magazijn medewerker