Medewerk(st)er bedrijfsrestaurant Den Haag

Den Haag

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Medewerk(st)er bedrijfsrestaurant Den Haag

Ben jij zelfstandig, gastgericht, representatief en vind je het heerlijk om met gasten en voeding te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een éénmanslocatie in Den Haag zijn we op zoek naar een Catering Medewerker B voor 30 uur per week die van maandag tot en met vrijdag tussen 9:30 en 15:30 uur zelfstandig voor ongeveer 50 medewerkers de dagelijkse lunch verzorgt.

Het welkom heten van de gasten, gasten blij maken met lekkere gerechten, kassawerkzaamheden maar ook de afwas behoren tot de dagelijkse bezigheden. Je verzorgt daarnaast de additionele dienstverlening op locatie en je zorgt ervoor dat alles schoon is en er uitnodigend uit ziet.

Zo ziet jouw dag eruit!

09:30 uur Je werkdag begint en je gaat meteen aan de slag om de bestellingen netjes FIFO op te ruimen. Je zet de oven alvast aan en checkt nauwkeurig of je alles binnen hebt gekregen.

10:30 uur De directiesecretaresse komt aangelopen en vraagt of er voor onverwacht bezoek nog een lunch geregeld kan worden. Je denkt: “Leuk!” Hier gaan we iets leuks van maken en stelt de opdrachtgever gerust dat het helemaal in orde gaat komen.

11:30 uur Je ligt lekker op schema en je doet alvast de bestelling via de computer. Ook mail je de extra bestelling van de lunch nog even door naar het hoofdkantoor in Cuijk zodat deze ook in rekening gebracht kan worden en je kijkt of er nog lunches en vergaderingen zijn de komende dagen en weken.

Daarna voer je nog enkele temperatuurcontroles uit zoals de Hygiënecode voor de horeca dat voorschrijft en je voert ondertussen wat periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit.

12:00 uur Aanvang lunch! Je zorgt dat alles uitnodigend gepresenteerd wordt en maakt in het zicht van de gasten bij waar nodig. Het is jou ook vandaag weer gelukt om een gevarieerde lunch aan te bieden.

Je zorgt tussendoor voor een schone werkplek zodat je na de lunch efficiënt met de schoonmaak van de keuken en het buffet aan de slag kan gaan.

13:00 uur Nadat de laatste gasten zijn geweest laat je alles weer netjes achter zodat we morgen fris kunnen beginnen. Je werkt de laatste afwas weg en controleert of alles netjes is achtergelaten is zodat je morgen weer een frisse start kan maken.

15:30 uur Met een voldaan gevoel ga je weer naar huis. Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat heb je fijn gewerkt!

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

  • Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Op deze locatie ben je het gezicht van ons bedrijf.
  • Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis.
  • Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons kunt ondersteunen bij additionele dienstverlening of andere werkzaamheden op locatie.
  • Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche.

Wat wij bieden:

  • Een contract van 30 uur in de week verdeeld over 5 werkdagen.
  • Deze functie is ingedeeld in schaal III van de hospitality CAO.
  • Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door onderstaand formulier in te vullen of stuur jouw cv en motivatiebrief naar hrm@adcgroep.nl. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

 

    SOLLICITATIE Medewerk(st)er bedrijfsrestaurant Den Haag