Medewerker bedrijfsrestaurant

Venlo

27,5 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Medewerker Bedrijfsrestaurant Venlo

 

Ben jij gastgericht, representatief, professioneel en dienstverlenend ingesteld? Werk je graag zelfstandig? Dan zoeken wij mogelijk jou!

Voor een locatie op het industrieterrein Trade Port Noord in Venlo zijn wij op zoek naar een vrolijke, zelfstandige en collegiale teamplayer die ons team per 1 mei 27,5 uur per week komt versterken.

Zo ziet jouw dag eruit! (08:00 – 13:30)

08:00 uur
Je werkdag begint en je gaat meteen aan de slag om een aantal de koffie, blik en snoepautomaten op de locatie te verzorgen. Je loopt een rondje langs de kantoren en zorgt dat alle pantry’s er weer netjes uitzien als je langs bent geweest.

09:30 uur
Je komt in de kantine en gaat ondersteunen met de voorbereidingen voor de lunch. De directiesecretaresse komt aangelopen en vraagt of ze voor onverwacht bezoek nog een lunch geregeld kan worden. Je denkt: “Leuk!” Hier gaan we iets leuks van maken en stelt de opdrachtgever gerust dat het helemaal in orde gaat komen.

11:30 uur

Aanvang lunch! We zorgen dat alles uitnodigend gepresenteerd word en maken in het zicht van de gasten bij waar nodig. Het is jou ook vandaag weer gelukt om een gevarieerde lunch aan te bieden.

Je zorgt tussendoor voor een schone werkplek zodat we na de lunch efficiënt met de schoonmaak van de keuken en het buffet aan de slag kan gaan.

12:30 uur
Nadat de laatste gasten zijn geweest laten we alles weer netjes achter zodat we morgen fris kunnen beginnen. Jullie liggen lekker op schema en je doet alvast de bestelling via de computer. Ook mail je de extra bestelling van de lunch nog even door naar het hoofdkantoor in Cuijk zodat deze ook in rekening gebracht kan worden en kijkt of er nog lunches en vergaderingen zijn de komende dagen en weken.

Daarna voer je nog enkele temperatuurcontroles uit zoals de Hygiënecode voor de horeca dat voorschrijft en voert ondertussen wat periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit. Je werkt de laatste afwas weg en controleert of alles netjes is achtergelaten is zodat je morgen een frisse start kan maken.

13:00 uur

Je loopt nog een aantal automaten na die bijgevuld en schoongemaakt moeten worden. Omdat je vandaag wat tijd over had heb je het voorraadhok netjes opgeruimd en de bestelling voor volgende week alvast doorgegeven.

13:30 uur
Met een voldaan gevoel ga je weer naar huis. Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat heb ik fijn gewerkt!

Wat ga je doen?

Je gaat op een vaste locatie in Venlo dagelijks op pad om diverse koffie-, blik-, snoep- en voedseluitgifte automaten te onderhouden. Daarnaast ben je samen met andere collega’s verantwoordelijk voor de openstelling van het bedrijfsrestaurant.

Je verzorgt de automaten op een nette en accurate manier. Er komt dagelijks een stukje onderhoud van de machine bij kijken. Kleine storingen los je zelf op en bij ingewikkelde storingen breng je de technische dienst op de hoogte.

Je werkt in deze functie van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 13:30

Op drukke momenten spring je bij in het bedrijfsrestaurant tijdens de lunch, of help je mee om de additionele dienstverlening op locatie te verzorgen.

Wie zoeken wij?

– Je woont bij voorkeur in Venlo of omstreken.

– Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Je komt op locatie waar je op dat moment het gezicht en visitekaartje van ons bedrijf bent.

– Je bent fysiek in orde en vind het niet erg om dagelijks de handen uit de mouwen te steken.

– Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche.

– Jij hebt een groot en natuurlijk gevoel voor dienstverlening & servicegerichtheid.

– Je bent flexibel inzetbaar.

Wat bieden wij:

– Een leuke en afwisselende functie voor 27,5 uur per week,

– Je wordt verloond conform functiegroep II van de CAO Bedrijfscatering.

– Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness.

– Een contract van 7 maanden met mogelijkheid tot verlenging in een vaste aanstelling.

Solliciteren of vragen?

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan met een originele motivatiebrief en een CV. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs op 0485-335218.

    SOLLICITATIE    SOLLICITATIEPROCEDURE