Medewerker grafische vormgeving

Cuijk

16 / 24 / 32 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Grafisch vormgever

Ben jij die creatieve geest die ons team komt versterken. 16/ 24 /32 uur per week

Ben jij die duizendpoot die op zoek naar een leuke, veelzijdige en dynamische baan waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder! De AdcGroep is namelijk op zoek naar een grafisch vormgever die ons team komt versterken.

Zo ziet je dag eruit!

8.30 uur: Je werkdag begint vandaag met het bewerken van een aantal foto’s die gisteravond op een event zijn gemaakt. Samen met je marketing collega komen jullie tot ideeën voor een creatieve en originele tekst. Deze kan later op de dag worden gepost.
9.00 uur: Je hebt een afspraak met één van onze salesmanagers. Hij heeft een verkoopgesprek gehad en wil graag wat nieuwe visuals toevoegen aan de offerte. Jij bespreekt met hem wat de mogelijkheden zijn en wat passend is.
11.00 uur: Een vaste locatie belt rechtstreeks met jou. Er zijn wat wijzigingen in het menu doorgevoerd en er moeten eigenlijk per direct nieuwe aangepaste menukaarten komen.

14.00 uur: Deze middag heb je tijd ingepland om het idee van een nieuwe website (WordPress) uit te werken. Je installeert WordPress, kiest een thema en maakt op basis van het thema een aantal wireframes zoals de website eruit moet komen te zien. Dit stem je af met je collega van de marketingafdeling en jullie verdelen de taken als het gaat om het inrichten van de website.
17.30 uur: De dag zit er weer op. Wat ging het snel voorbij en wat heb ik weer een voldaan gevoel vandaag!

Waar zijn we naar op zoek?
De AdcGroep is zoveel meer dan een regionale cateraar uit Cuijk. Naast bedrijfscatering en (high end) partycatering exploiteren we ook enkele locaties en zijn we actief op de markt van Festival Catering.
We proberen te inspireren, te motiveren en te activeren zodat onze opdrachtgevers niets tekortkomen. Want daar ligt ook onze kracht. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers en we bieden ze een podium. Dat vraagt om passievol handelen en denken. Én om steeds weer grensverleggend bezig te zijn met het verbinden van mensen zowel fysiek als digitaal.

De afdeling
De afdeling “Sales en Marketing” bestaat naast één directe collega die zich vooral bezighoudt met (online) marketing, uit twee collega’s op de binnendienst en drie collega’s in de buitendienst. Daarnaast hebben we regelmatig stagiaires die ondersteuning geven aan de afdeling.
Wat ga je doen?
• Je gaat helpen met het creëren van uitingen voor on- en offline media. Dat doe je aan de hand van briefings die je krijgt van onze sales collega’s. Jij bent degene die de ideeën kan omzetten naar concrete ontwerpen.
• Je ontwerpt on- en offline communicatie-uitingen die aansluiten bij de identiteit van onze merken. Denk hierbij aan banners, flyers, advertenties, magazines, signing en social media posts.
• Je helpt mee aan het ontwerpen van diverse uitingen. Voor op festivals en andere events (o.a. programmaborden, gerechtensigning en signing voor in onze bedrijfsrestaurants.
• Je ontwikkelt design templates voor intern gebruik.
• Je denkt mee over, en werkt mee aan concepten en vormgeving rondom onze evenementen, beurzen en websites.
• Je zorgt ervoor dat opdrachtgevers op de verschillende locaties iedere week de signing van onze menu’s tijdig in hun inbox ontvangen.
• Je houdt onze websites up to date en ontwikkelt wanneer nodig nieuwe websites.
• Je hebt een passie voor fotografie en vindt het leuk om dit toe te passen op het werk.
Als medewerker grafische vormgeving vertaal je elk creatief concept op passende wijze door naar folders, advertenties, POS materiaal en wat er allemaal nog meer gevraagd wordt, inclusief online doorvertalingen. Daarbij werk je snel en nauwkeurig. Bovendien sta je borg voor een goede toepassing van huisstijlen.
Je zorgt ervoor dat alle documenten technisch goed in elkaar zetten en levert volgens de juiste specificaties de bestanden uit.

Dit vragen wij van jou?

– Je hebt minimaal een MBO niveau 4 diploma op zak, in de richting van grafische vormgeving
– Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke rol
– Je hebt goede InDesign, Adobe Photoshop en Illustrator skills
– Je hebt kennis van WordPress
– Je bent creatief en toont initiatief als het gaat over de opmaak van items
– Je werkt naar strakke deadlines toe en stelt hiervoor de juiste prioriteiten
– Je bent communicatief vaardig en beschikt over een commercieel inzicht
– Kennis van videobewerking is een pré
Aanbod

Dit kun je van ons verwachten:

• Een leuke functie in een gezellig team voor 24 of 32 uur per week. In eerste instantie voor bepaalde tijd, maar uiteindelijk wat ons betreft het liefst voor onbepaalde tijd.
• Variatie en uitdaging; geen dag is hetzelfde!
• Marktconform salaris. Je krijgt 8% vakantiegeld en 5 weken vakantie
• Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.
• Een gedreven team waar hard gewerkt wordt, maar ook rekening wordt gehouden met een fijne balans tussen werk en privé.

Over de AdcGroep
Bij de AdcGroep werken ruim 150 medewerkers. Het hoofdkantoor en productiecentrum is gevestigd in Cuijk. De AdcGroep bestaat uit:

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de exploitatie van een compleet bedrijfsrestaurant. In 2020 hebben we PURA GO, de onbemande minimarket geïntroduceerd.

Reageren
Enthousiast geworden? Solliciteer via onderstaand formulier of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl! Voor informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden met Patrick Wolfs.

    SOLLICITATIE Grafisch Vormgever