Medewerker PURA GO

Cuijk

8 – 40 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs. Bel gerust, je zit nergens aan vast 😉

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Medewerker PURA GO

Wij zoeken gastgerichte collega’s die een aantal PURA GO concepten van A tot Z verzorgen.

Vind jij het heerlijk om een aantal uurtjes onderweg te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons concept PURA GO zijn we op zoek naar service medewerkers. Jong & oud, iedereen is welkom is ons team en samen maken wij elke dag tot een succes!

Dagelijks zorg je ervoor dat op onze locaties de Grab & GO Mini Markets netjes worden aangevuld. Daarbij zorg je ervoor dat de Mini Market er representatief uitziet zodat onze dagverse producten uit onze eigen keuken mooi naar voren komen. Hierbij kun je denken aan broodjes, salades, wraps, poke bowls en andere heerlijkheden.

Daarnaast zorg je ervoor dat de PURA GO’s netjes en schoon achtergelaten worden en maak je de bestelling voor de volgende levering voordat we naar de volgende opdrachtgever vertrekken.

Wat ga je doen?
• Je verzorgt onze PURA GO shops in een bepaald gebied. Je let op houdbaarheidsdata, orde en netheid.
• Daarnaast zorg je er proactief voor dat populaire producten die snel op gaan bij besteld worden en registreer je verbruik en omzet.
• De werkdagen zijn in het algemeen van maandag tot en met vrijdag. Je start op tijd en bent daarom ook weer vroeg in de middag klaar.
• Je staat 1 op 1 in contact met onze opdrachtgevers en eindgebruikers en bent in staat om hier op een correcte en gastvrije wijze te communiceren.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?
• Een enthousiaste collega die graag onderweg is. 
• Klaar staan voor je collega’s. We zijn een team en samen maken we de dag tot een succes. 
• Je bent flexibel inzetbaar. Elke urencombinatie is gewenst. Met flexibel bedoelen we dat we voor elkaar klaar staan wat af en toe zorgt voor wat meer uren. Natuurlijk houden onze planners altijd rekening met de privé situatie. 
• Je beschikt natuurlijk over rijbewijs B.

Wat wij bieden:
• Een contract voor 7 maanden met één maand proeftijd.
• Urenomvang naar keuze.
• Marktconform salaris met wat extra’s. Deze functie is ingedeeld in functiegroep III van de Horeca CAO.
• Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel
te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.
• Deze functie biedt je veel vrijheid en wanneer je van autorijden houdt, is dat een leuke
bijkomstigheid.

Leuke personeelsvereniging! 6x per jaar organiseren wij een leuke activiteit of bijeenkomst. Denk hierbij aan een bbq, bowlen of een pubquiz. Leuk om bij te zijn! 

Over de AdcGroep
Bij de AdcGroep werken ongeveer 160 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cuijk. Hieronder een korte uitleg van de drie labels:

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de exploitatie van een compleet bedrijfsrestaurant.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar elke locatie!

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218). Bel gerust, je zit nergens aan vast en wij geven graag antwoord op je vragen. Wij hopen altijd op een goede klik maar hebben ook begrip voor andere keuzes.

 

    SOLLICITATIE Servicemedewerker PURA GO!


    * Verplicht