Partymanager

Cuijk

 

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Partymanager

De maanden Mei, Juni en juli worden drukke maanden voor LaVie Catering! We mogen weer verschillende partijen verzorgen door het land! Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste Partymanager die verantwoordelijk is voor de uitvoering van verschillende cateringopdrachten!

Bij voorkeur gaan wij een samenwerking aan voor een langere periode, zodat we jou bij onze vaste opdrachtgevers regelmatig in kunnen zetten en jij ook een van de vaste gezichten van LaVie Catering wordt. Als de samenwerking bevalt zal je op drukke momenten ook alleen verantwoordelijk zijn voor de complete uitvoering van een mooie partij.

DIT IS LAVIE CATERING! LaVie Catering creëert al meer dan 25 jaar smakelijke verhalen. We zijn een partycateraar die zijn hand niet omdraait voor een groot evenement waar 10.000 gasten komen, maar we denken óók graag mee met een kleine thuisviering. Deze grote en kleine evenementen verzorgen wij vanuit onze thuisbasis in Cuijk. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

LaVie is onderdeel van de ADCgroep. Hieronder vallen ook de labels PURA bedrijfscatering, PURA GO, PURA vending, en Fair Food Company, het label waarmee we op diverse festivals cateren.

Naast de uitvoering ben je ook verantwoordelijk in het voortraject, de op- en afbouw van het evenement en de nacalculatie ten behoeve van de factuur. Natuurlijk zorg je ervoor dat alles binnen de kaders van LaVie Catering wordt uitgevoerd waarbij kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Functieomschrijving
Als partymanager ben jij (mede) eindverantwoordelijk op het evenement. Je wordt voorafgaand door ons geïnformeerd over de partij. Gedurende de partij zorg je voor een correcte uitvoering van de gemaakte afspraken met de opdrachtgever, waarvoor jij op locatie het aanspreekpunt bent. Dankzij jouw leidinggevende capaciteiten, oog voor kwaliteit en detail zorg je voor de ultieme gastbeleving. Na afloop van het event verzorg je wat kleine administratieve taken zoals de urenregistratie en eventuele nacalculaties.

Wat bieden wij jou?
Een goed salaris, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)

De evenementenbranche is een dynamische branche, waarbij geen event hetzelfde verloopt en de werkzaamheden regelmatig door elkaar heen kunnen lopen.

Wat wij zoeken?

  • Ruime ervaring als partymanager in de eventbranche
  • Jij bent gedisciplineerd, collegiaal, zelfstandig én je weet dat werken in de evenementenbranche betekent dat je flexibel moet zijn ten aanzien van werktijden en dagen;
  • Je beschikt minimaal over een rijbewijs B, BHV en sociale hygiëne.

Wat wij bieden:

  • We zijn een gedreven team waar hard gewerkt wordt en kwaliteit hoog in het vaandel staat.
  • Wij bieden jou veel flexibiliteit zowel in de uren die je werkt als de invulling die je op de dag zelf geeft aan het event.
  • Variatie! Bij ons is geen dag hetzelfde. Zeker in deze functie waarin je verantwoordelijk bent voor zowel de voorbereiding als de uitvoering van diverse feesten en partijen op locatie.

Interesse?

Je kunt solliciteren door het sturen van jouw CV en motivatie. Voor eventuele vragen over de functie zijn we bereikbaar via 0485 335218. Je kunt dan vragen naar Patrick Wolfs.

 

    SOLLICITATIE Partymanager


    SOLLICITATIEPROCEDURE