Regiomedewerker bedrijfshoreca

Cuijk

20 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar cateringmedewerker met een passie voor eten en drinken, die op verschillende locaties in de regio wordt ingezet en het verlengstuk is van onze regiomanager. Ben jij gastgericht, representatief, professioneel en zelfstandig? Dan zoeken wij mogelijk jou!

Ben jij gastgericht, representatief, professioneel en zelfstandig? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en onderdeel van de AdcGroep. Ons specialisme ligt in de bedrijfscatering, die wij dagelijks verzorgen bij ruim 200 bedrijven. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van een enkele cateringautomaat tot de verzorging van een compleet op de verwachtingen van de opdrachtgever afgestemd bedrijfsrestaurant. Dankzij onze flexibiliteit en de kennis van onder andere partycatering kunnen wij onze opdrachtgevers ook iets extra’s bieden. Beleef onze passie op www.pura-catering.nl!

Wat ga je bij ons doen?

– Cateringwerkzaamheden in verschillende bedrijfsrestaurants in de regio.(Nijmegen/Venlo/Eindhoven) Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen en presenteren van lunches, zowel voor de vergaderservice als voor het lunchbuffet. Het schoonmaken van de werkplek, het maken van bestellingen en het mee uitvoeren van additionele dienstverlening.
– Je werkt op verschillende locaties. Bijvoorbeeld bij extra drukte, ziekte of vakantie van de vaste werknemer.
– Je werkt op verschillende locaties en ziet hierdoor mogelijkheid voor verbetering. Deze verbeterpunten communiceer je met onze regiomedewerker.
– In periodes van extreme drukte spring je ook eens bij op andere partijen, zoals op een leuk evenement of een bedrijfsfeest.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

– Je bent flexibel inzetbaar. Over het algemeen zijn de werkzaamheden van maandag tot en met vrijdag maar af en toe ook in het weekend.
– Je hebt een gastgerichte en hebt een proactieve instelling.
– Je vindt het leuk om onderweg te zijn
– Je hebt enkele jaren ervaring als gastvrouw / medewerker bedrijfscatering.
– Je hebt een HACCP certificaat of bent bereid deze te halen.

Wat wij bieden?

– Een zelfstandige functie waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen.
– Variatie! De verschillende werkzaamheden en verantwoordelijkheden op verschillende locaties maakt het werk extra leuk!
– Een gevarieerde werkweek van 24 tot 36 uur per week.
– Deze functie is ingedeeld in schaal lIl van de bedrijfscatering cao. Daarnaast zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

    SOLLICITATIE regiomedewerker