Service ondersteuner
PURA GO

Cuijk
24 – 38 uur

 

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.
0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Service ondersteuner PURA GO

Bedrijfsprofiel:
PURA GO is een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op de toekomst van bedrijfscatering. Wij bieden onze klanten een breed scala aan bedrijfscatering opties. Ons doel is om een vitale eet- & drinkomgeving te creëren voor werkend Nederland.  Om onze gasten de best mogelijke service te bieden, zijn wij op zoek naar een service ondersteuner PURA GO.

Functieomschrijving:
Ben jij de spin in het web die wij zoeken? Wegens snelle groei van ons PURA GO concept zijn we op zoek naar een Service ondersteuner PURA GO. Trek jij dingen naar je toe, ben je kritisch en kun je goed samenwerken met verschillende afdelingen? Dan zoeken wij jou.

In deze functie zal je onze service medewerkers ondersteunen. Dat wil zeggen dat je veel onderweg zult zijn om onze PURA GO locaties te bezoeken. Tijdens dit bezoek ga je aan de hand van een checklist de PURA GO bezichtigen en waar nodig bijwerken. Je maakt een overzichtelijke rapportage van je bevindingen en communiceert deze vervolgens met je belanghebbende collega’s. Vervolgens zorg je ervoor dat de minpunten door de juiste personen worden opgepakt. 

Jouw doel is om, waar mogelijk, de klanttevredenheid van onze gasten te verhogen. Als Service ondersteuner wordt je de spin in het web die er daadwerkelijk voor zorgt dat onze service en kwaliteit op het niveau zit van wat wij en onze gasten mogen verwachten.

Ga jij samen met ons de klanttevredenheid naar een hoger niveau tillen?

Als service ondersteuner ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze service medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je lost problemen op en zorgt voor tevreden gasten en opdrachtgevers. Het is jouw doel om de klanttevredenheid te verhogen en ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn met de service en producten die wij bieden.

Wat wij vragen:

Enthousiasme en de drive om samen met ons te streven naar 100% klanttevredenheid;

  • Communicatief vaardig, je gaat regelmatig te maken krijgen met verschillende afdelingen, het is belangrijk dat jij hierin het overzicht bewaard;
  • Representatief, je wordt het visitekaartje van ons bedrijf;
  • Oog voor detail, als service ondersteuner is het belangrijk dat jij alle details ziet;
  • Rijbewijs B, je zult veel langs gaan bij opdrachtgevers waardoor rijbewijs B een must is;
  • Klantgericht en servicegericht;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden:

Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve cateringonderneming met de ambitie om verder te groeien. Bij ons krijg je de mogelijkheid tot het verbreden van jouw kennis en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een organisatie met een informele sfeer, korte lijnen en directe communicatie waar uiteraard ook ruimte is voor gezelligheid en een praatje.

Je wordt beloond met een aantrekkelijk salaris. Wij geloven in een gezonde balans tussen werk en privé en erkennen dat een evenwichtige verdeling van tijd en energie tussen werk en thuis leidt tot een hoger welzijn van onze medewerkers.

Je hebt recht op 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen. Ook secundaire arbeidsvoorwaarde zoals een collectieve zorgverzekering zijn aanwezig en we zijn aangesloten bij een bedrijfsfitness. We organiseren regelmatig teamuitjes en activiteiten buiten werktijd om het teamgevoel te versterken en om onze medewerkers de kans te geven om elkaar op een informele manier te leren kennen.

Heb je interesse in deze functie en denk je ons team te kunnen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe en wie weet ben jij binnenkort onze PURA GO service ondersteuner!

    SOLLICITATIE Service ondersteuner PURA GO


    SOLLICITATIEPROCEDURE