Stage: Logistiek

Cuijk

 

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Gezocht: Stagiair(e) logistiek

 

Bij AdcGroep zijn we per augustus 2021 op zoek naar een enthousiaste en talentvolle stagiair(e) voor op onze afdeling logistiek. AdcGroep is een overkoepelende organisatie van verschillende bedrijven. Onze bekendste bedrijven zijn PURA Catering, LaVie Catering en Fair Food Company. PURA Catering is gespecialiseerd in de bedrijfscatering, terwijl LaVie Catering zich juist focust op de partycatering in het hoger segment. Met de Fair Food Company cateren wij op verschillende festivals. Onze kennis en kunde van diverse cateringconcepten maakt ons tot een ondernemende en daadkrachtige speler in cateringland.

 

Zoek jij een stage waarbij veel zelfstandigheid komt kijken? Wil je in jouw stage een vertaalslag maken van de theorie naar praktijk? Vind je de horeca en met name catering een interessant vakgebied?  Dan ben je waarschijnlijk de ideale stageplek tegengekomen! Onze labels verzorgen catering. Dat betekend dat alles is afgestemd op de wensen en het budget van onze gasten.

 

In het schooljaar 2020/2021 hebben we op verschillende periodes nog plaats voor een leergierige stagiair op onze logistieke afdeling. Dagelijks zijn er vele bestelauto’s en vrachtwagens onderweg. Deze worden allemaal door onze logistieke afdeling aangestuurd. Denk aan de planning van de ritten, de verzorging van de voorraad en materialen en natuurlijk het maatwerk met betrekking tot de producten die onze klanten bestellen. Je zal dus bij het gehele proces betrokken worden. Het is een boeiende en inhoudelijk interessante functie waarin je alle facetten van het bedrijf leert kennen. Je gaat onder begeleiding al snel zelfstandig aan de slag. Daarnaast is er ook ruimte om aan je eigen onderzoek te werken. Over het soort onderzoek kunnen we overleggen. Wij zien graag initiatieven vanuit jou als student zelf.

 

Voor niets gaat de zon op. Tegenover jouw meewerken staat ook een stagevergoeding van € 300 per maand. Is deze stageplek geheel naar jouw smaak? Stuur dan direct jouw cv en motivatiebrief met een foto naar hrm@adcgroep.nl of surf naar www.werkenbijadcgroep.nl voor een van onze andere stageplekken. Wellicht dat wij jou kunnen helpen bij de start van je carrière!