Zelfstandig kok

Cuijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Patrick Wolfs.
0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Zelfstandig werkend kok

Ben je zelfstandig werkend kok en op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan en vind je het fijn om voornamelijk door de week en overdag te werken ( en dus regelmatig een weekend vrij te zijn) en naast het draaien van evenementen ook tijdens kantooruren de productie hiervan te doen? lees dan snel verder, mogelijk zijn we dan op zoek naar jou!

Wij zoeken een Zelfstandig werkend kok die de ambitie heeft om door te groeien naar Sous Chef. In de functie van zelfstandig werkend kok ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de culinaire productie en uitvoering van verschillende cateringopdrachten!

Bij voorkeur gaan wij een samenwerking aan voor een langere periode, zodat we jou bij onze vaste opdrachtgevers regelmatig in kunnen zetten en jij ook een van de vaste gezichten van de AdcGroep wordt. Als de samenwerking bevalt zullen je op drukke momenten ook (alleen) verantwoordelijk zijn voor de culinaire uitvoering van een mooie partij.

Wij zijn opzoek naar een gedreven zelfstandig werkend kok om ons team een nieuwe boost te geven. Door de groei die wij voor de Corona periode hebben doorgemaakt hebben wij regelmatig meerdere events op dezelfde dag. Daarom werken wij naast ons eigen team ook samen met vaste freelancers. Wij vinden het belangrijk dat onze koks op locatie, staan voor onze hoogwaardige kwaliteit en dit tot uiting kunnen brengen op onze partijen.

Naast de uitvoering op diverse locaties werk je ook mee aan de voorbereidingen van het evenement in onze productielocatie in Cuijk. Samen met onze chef kok en zelfstandig werkend koks zorgen jullie ervoor dat alles binnen de normen en waarden van AdcGroep wordt bereid waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris!
  • contract voor 24, 32 of 38 uur per week
  • Voornamelijk overdag en door de week werken en af en toe in het weekend.
  • Variatie! Bij ons is geen dag hetzelfde. Zeker in deze functie waarin je verantwoordelijk bent voor zowel de voorbereiding als de uitvoering van diverse feesten en partijen op locatie.

Wat wij zoeken?

  • Ruime ervaring als zelfstandig werkend kok in de partycatering en/of eventbranche
  • Jij bent gedisciplineerd, collegiaal, zelfstandig én je weet dat werken in de evenementenbranche betekent dat je flexibel moet zijn ten aanzien van werktijden en dagen;
  • Je beschikt minimaal over een rijbewijs B, BHV en sociale hygiëne.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door onderstaand fomulier in te vullen of het sturen van jouw cv en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

    SOLLICITATIE Zelfstandig werkend kok