Stage: Keuken

Cuijk

 

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Gezocht: Stagiair(e) keuken

PURA Catering en LaVie Catering, onderdeel van de ADCgroep, zijn per september 2020 op zoek naar een gedreven stagiaire die letterlijk een kijkje neemt in de verschillende keukens van ons productiecentrum in Cuijk.

AdcGroep is een overkoepelende organisatie van verschillende cateringconcepten. Onze bekendste bedrijven zijn PURA Catering, LaVie Catering en Fair Food Company. PURA Catering is gespecialiseerd in bedrijfscatering, terwijl LaVie Catering zich juist focust op de partycatering in het hoger segment. Met de Fair Food Company cateren wij op verschillende festivals. Onze kennis en kunde van diverse cateringconcepten maakt ons tot een ondernemende en daadkrachtige speler in cateringland.

 Wat ga je bij ons leren?

We bieden een uitdagende leer-werkplek in de keuken van een dynamisch bedrijf dat jou de snufjes van het vak wil leren. Je zal zowel operationeel leren meedraaien als leidinggevende en daarnaast ook het keukenkantoor assisteren bij de planning en inkoop.

Een greep uit je taken en verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in onze keukens en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
  • Je zorgt dat je collega’s met plezier op de werkvloer staan en stuurt het F&B team op positieve wijze aan. Uiteraard steek je ook zelf de handen uit de mouwen.
  • Je geeft dagelijkse shift briefings.
  • Je assisteert bij het up-to-date houden van de operations manuals.
  • Je voorkomt, herstelt en behandelt klachten, eventueel met de nodige improvisatie en altijd met positiviteit.

Daarnaast ga je aan de slag met een managementopdracht, die wordt in overleg vastgesteld en is afhankelijk is van de lengte van je stage. Denk hierbij aan projecten op het gebied van bijvoorbeeld waste, personeelsplanning, menu engineering en innovatie in producten en concepten.

.Wat verwachten wij van jou?

Je volgt de opleiding Horeca Ondernemer Manager (HOM), je bent een echte team player, enthousiast en servicegericht.
Ben je toe aan een uitdagende keukenstage waarin je ruimte krijgt om te leren? Dan richten we ons op een samenwerking die resulteert in een fantastische stage!

Voor niets gaat de zon op. Tegenover jouw meewerken staat ook een stagevergoeding van € 300 per maand. Is deze stageplek geheel naar jouw smaak? Stuur dan direct jouw cv en motivatiebrief met een foto naar hrm@adcgroep.nl of surf naar www.werkenbijadcgroep.nl voor een van onze andere stageplekken. Wellicht dat wij jou kunnen helpen bij de start van je carrière!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Misschien is deze stage vacature ook iets voor jou?